Veiling

MHCC Veilingdiner & Danceparty
zaterdag 15 juni 2019

Locatie: MHC Castricum, Van Haerlemlaan 31 (Sportpark Wouterland)
Veilingmeesters: Ben-Kees Eeltink en Simon Kornblum
Voor: (Oud) leden, ouders van jeugdleden, vrienden en familie, 18 +

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert MHCC een veilingdiner. De avond heeft als doel om naast een verbindend en gezellig element, extra inkomsten te genereren voor de club.

Wat gaan we doen?
Wij nemen jou graag mee op een culinaire, sfeervolle en traditionele veilingavond. Onder de hamer vele unieke items voor jezelf, je (zakelijke) relaties of voor je kinderen. Denk aan prachtige vaartochten, high tea’s, diverse clinics, een klusser voor één dag of pizza voor een heel team.

Het veilingdiner wordt aangeboden voor €19,50 per persoon. Je krijgt hiervoor een welkomstdrankje, een zitplaats in de feesttent, een heerlijk viergangendiner, persoonlijke bediening aan tafel, muziek van een DJ en een grandioze veiling met grote en kleine veilingstukken. Na afloop van de veiling kan je dansen op jouw favoriete muziek.

Wil je er ook bij zijn? Dat kan! (let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
Stuur voor 17 mei a.s. een e-mail naar [email protected]. Vermeld daarbij je 06-nummer, het aantal personen, inclusief voor- en achternaam en eventuele vegetarische wensen. Meld je zo snel mogelijk aan, er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging van de reservering en je veilingnummer.

Kavels
Kavels (veilingstukken) voor de veiling kunnen nu worden ingediend. Hiervoor kun je het formulier gebruiken. Als je hierover vragen hebt, neem dan contact op met de veilingcommissie (zie hiervoor het formulier).

18.00 uur - Inschrijving en ontvangst met drankje en hapje
18.30 uur - Start diner
20.15 uur - Start veiling
23.00 uur - Einde veiling en start danceparty

Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Wij hopen je op 15 juni a.s. te mogen ontvangen zodat we er samen met jou een geweldige avond van kunnen maken. Heel graag tot dan!

Namens de MHCC 2019 veilingcommissie

Nog geen agenda punten.