Technische Commissie

Winst Silver Cup 2019-2020

Nieuws afbeelding 14-10-2019 Silver Cup Bekercompetitie.

De Heren hebben afgelopen vrijdag hun 1ste Bekerwedstrijd gespeeld voor de Silver Cup tegen Saxenburg. Saxenburg was al een ronde eerder gestart tegen Catwijck en had overtuigend gewonnen. In deze ronde wachtte voor Saxenburg echter een tegenstander van een andere orde, onze mannen van MHCC. Deze heren waren niet onder de indruk en hebben deze pot met 5-3 gewonnen. Knap gedaan en gefeliciteerd met het bereiken van ronde 3 heren! In ronde 3 treffen we een bekende tegenstander, de Kraaien. Hier hebben wij nog wat recht te zetten. Dit wordt een echte Bekerwedstrijd en dus alle reden voor ons om als supporter op 8 november langs de lijn te staan. Dat kan ook want we spelen deze pot thuis, de toeters uit het vet en de spandoeken kunnen opgezocht gaan worden.

De loting van de Dames is ook bekend. Ze mogen hun wedstrijd spelen tegen de Kikkers op 1 november. Deze ploeg uit de 4de klasse is al een ronde eerder van start gegaan. Ze hebben deze ronde Ijburg verslagen met een knappe 4-2. Omdat onze Dames hoger spelen spelen we deze wedstrijd uit in Nieuw-Vennep om 20:30. Het beloofd een mooie wedstrijd te worden waarin we zeker kans maken een ronde verder te komen.

Met sportieve groet,
De TC senioren