header foto
 
Evenementen

Bouwvakkers on the Beach toernooi

Nieuws afbeelding 5-2-2020

Trimmers, veterinnen en veteranen opgelet... 


Daar waar de monteurs van enkele grote ondernemingen voortaan geen zichtbare bilspleet meer (mogen) hebben, zal dit op zaterdag 13 juni a.s. wel te aanschouwen zijn bij MHCC tijdens het 12e MHCC Beachtoernooi.

Er bestaat al jaren geen verplichte bouwvak meer. Maar omdat veel hockeyers behoefte hebben aan een richtlijn voor deze collectieve periode in de pre-zomer, publiceren wij elk jaar hiervoor het terugvaladvies. Dit jaar landelijk centraal vastgesteld op zaterdag 13 juni. Door de vereniging van bouwbedrijven en (Ver)Bouwend Nederland, wordt voor de regio's Noord, Midden en Zuid ook het speladvies gegeven zodat clubs het beste collectief kunnen aansluiten voordat de spelers op vakantie kunnen gaan. Het is echter altijd de werkgever, of werknemer, wanneer dit in de cao is vastgelegd, die deelname bepaalt. Een bouwvakker (van bouw + vak) is iemand die in de bouwwereld zijn dagelijkse werkzaamheden verricht. Het is een verzamelnaam voor beroepen als bekisters, betonstaalvlechters, dakdekkers, metselaars, opperlieden, schilders, stratenmakers, stukadoors, timmerlieden, voegers en ga zo maar door.

Geruchten gaan dat enkele teams reeds speciale werkkleding ontwikkelen om het 'bouwvakkersdecolleté' tegen te gaan. Wij zien jullie graag in gepaste kledij! Dit wil én mag jij niet missen. 

Wij zien je graag op zaterdag 13 juni voor het bekende potje hockey, het BBQ buffet en de waanzinnige feestavond. Opgeven kan vanaf nu via [email protected]

Gegroet,
Marije | Rob | Nancy | Carolien 

Agenda

Nog geen agenda punten.