Jongste Jeugd

Wie introduceer jij bij Hockeyhelden?

Nieuws afbeelding 12-3-2020
Ken je iemand die graag kennis wil maken met de hockeysport? Dan is de introductiecursus Hockeyhelden wellicht een mooie kans.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport of graag willen ervaren hoe het is om te hockeyen, starten wij op zaterdag 4 april Hockeyhelden.

Hockeyoefeningen, spelletjes en wedstrijd
Hockeyhelden geeft kinderen de mogelijkheid om twee zaterdagen geheel vrijblijvend met een hockeytraining mee te doen. Een uur lang worden hockeyoefeningen en spelletjes gedaan. De kinderen worden naar leeftijd ingedeeld.

Wanneer?
De trainingen van hockeyhelden zijn op zaterdag 4 en 18 april van 09:30 tot 10:30. Op vrijdagavond 10 april is er in het clubhuis filmavond van 17.00 tot circa 19.00 uur waar de deelnemers van Hockeyhelden van harte welkom zijn.

De trainingen worden verzorgd door onze enthousiaste jeugdtrainers. Tijdens de cursus wordt een hockeystick beschikbaar gesteld. Deelname aan de cursus is kosteloos en schept geen verplichtingen.

Inschrijven voor de introductiecursus kan door een mail te sturen naar [email protected]

Wie ga jij enthousiast maken voor de hockeysport?