header foto
 
Technische Commissie

Start nieuwe seizoen senioren

Nieuws afbeelding 2-7-2020
Beste seniorenleden,

Door Corona hebben wij een vreemd seizoen achter de rug. Een seizoen dat zowel in prestatie als in plezier mooi begon. Na de winterstop kwamen we goed uit de startblokken met het maken van grote plannen om onze club nog gezelliger te maken en het maken van frisse afspraken met de teams. Maar toen was daar, meteen na de eerste wedstrijd, Corona en de maatregelen die het niet meer toestonden om verder te spelen. Maanden hebben we vervolgens in ons uppie de plaggen uit de tuin gespeeld. De gezelligheid, het samen in een team hockeyen, het trainen en een verfrissing in de bar na de wedstrijd of training …. dat is natuurlijk onvervangbaar.

Groei in seniorenlijn
Toen we weer onder strikte voorwaarden mochten gaan trainen was het seizoen eigenlijk al ten einde. Dat was direct het moment om als TC senioren vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Zekerheden hebben we niet, maar vooralsnog kunnen we in september gewoon starten met de competitie. De bar kan dan weer open en de teams zijn klaar. 

Terug naar het vertrouwde nest
Het samenstellen van de teams was dit jaar een beste klus. Door onzekerheid hadden wij een hoop preventieve opzeggingen waardoor het bijzonder lastig was om teams te formeren. Dankzij de inzet van vele is het toch gelukt! Samen sterk dus. Bijna alle opzeggingen binnen de senioren zijn ongedaan gemaakt en we hebben afgelopen weken nog een aantal oud-leden teruggehaald naar het vertrouwde nest van MHCC. Hierdoor hebben we binnen de senioren zelfs een groei kunnen realiseren in de aantallen. Een extra Jong Dames team verschijnt komend seizoen aan de start. Dames 3 is echter nog in ontwikkeling.

Doelstelling: meer activiteiten/evenementen
De trainingen worden, net als de bar en het clubhuis, rond de week van 17 augustus weer opgestart. We willen graag dat we met elkaar een agenda vullen met activiteiten die we als teams komend seizoen willen gaan uitvoeren. Dan kun je denken aan de traditionele bitterballen zondag, SilverCup festijn, Oude Dibbes toernooi, BBQ zondag, Formule 1 Marathon in het clubhuis, dolle donderdagavond  en ga zo maar door. Graag willen wij dit samen met de teams en de bar gaan organiseren. Hier op een later moment meer over.

Teamindelingen
Voor zover nog niet bekend vind je de teamindelingen na het inloggen op de site onder het kopje documenten.

Wij hebben zin in een nieuwe start. Laat het seizoen 20/21 maar komen!

De TC senioren