Bestuursinfo

Corona update 14 oktober | Competitie stilgelegd

Nieuws afbeelding 14-10-2020
Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Het zal na gisterenavond niemand zijn ontgaan: de amateursport, en dus ook hockey, gaat voor alle volwassenen (18 jaar en ouder) de komende weken op slot. Daarnaast is ook voor de jeugd de competitie stilgelegd

Het goede nieuws is dat de jongste jeugd en de junioren kunnen blijven trainen. Dit gebeurt volgens het reguliere schema. Daarnaast mogen onze jeugdteams onderling oefenwedstrijden organiseren en spelen. Wij bekijken nu de mogelijkheden hiervoor en laten dit op een later moment aan jullie weten.

Geen zaalcompetitie
Na veel opties bekeken te hebben en in nauw overleg met de verenigingen in de regio, hebben wij besloten dat de jeugd en de senioren van MHCC dit seizoen geen zaalcompetitie spelen. De redenen hiervoor zijn divers, maar de belangrijkste reden is dat wij als club verantwoordelijk zijn voor een veilige en gezonde hockeyomgeving voor onze leden, teambegeleiding en trainers. Wij begrijpen dat voor veel leden deze beslissing een enorme teleurstelling is. Wij zijn alternatieven aan het onderzoeken. Zodra hier meer over bekend is, horen jullie dit van ons.

De overige maatregelen (o.a geen publiek, kleedkamers en clubhuis gesloten) blijven uiteraard van kracht.

Blijf gezond en veilig.

Met sportieve groet,
Bestuur

Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving van KNHB over de gevolgen van het coronavirus voor de hockeysport.