header foto
 
Bestuursinfo

Eerste digitale ALV succesvol verlopen

Nieuws afbeelding 25-1-2021 Ruim 40 MHCC-leden kwamen op vrijdag 8 januari digitaal samen voor de allereerste online Algemene Leden Vergadering van MHCC. In vogelvlucht werden alle aanwezigen meegenomen in de ontwikkelingen van het afgelopen jaar, de financiĆ«n, de toekomstplannen en nog veel meer. 

Een leuke feature van deze eerste online ALV was dat de aanwezigen via polls hun mening konden geven over een aantal onderwerpen. Zo werd onder meer gevraagd wat de leden belangrijk vinden voor de club, maar ook of de visie en strategie van MHCC voldoende bekend is. Dat laatste bleek nog niet het geval, dus daar gaat het bestuur het komende jaar in ieder geval mee aan de slag. 

Twee nieuwe bestuursleden 
Daarnaast verwelkomde de groep ook twee nieuwe bestuursleden: Tanja Heijda en Rim Stammes. Tanja gaat aan de slag als bestuurslid TC Jongste Jeugd en Rim als bestuurslid TC Senioren. Rim heeft het stokje overgenomen van Arjen Veenstra, die uiteraard hartelijk werd bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren. Beide nieuwe bestuursleden hebben laten weten ontzettend veel zin te hebben om voor MHCC aan de slag te gaan. 

Ook een steentje bijdragen? 
Naast het bestuur zijn binnen MHCC ook verschillende commissies actief. Tijdens de ALV was te weinig tijd om al deze commissies aan het woord te laten, maar dat neemt niet weg dat ze onmisbaar zijn voor het reilen en zeilen van de club. Binnen de commissies zijn nog een aantal vacatures. Mocht je interesse hebben om de evenementencommissie, de zaalcommissie, de commerciĆ«le commissie of het wedstrijdsecretariaat te komen versterken, laat het dan vooral weten via [email protected] of via een van onze bestuursleden. 

Meer weten?
Heb je de ALV gemist of wil je nog eens nalezen wat er allemaal precies is besproken? Neem dan gerust contact op met onze secretaris via [email protected] of een van onze andere bestuursleden. Zij kunnen je dan bijpraten. De notulen zullen voor volgende bestuursvergadering op de website te vinden zijn.