Programma ABCD Jeugd

Nieuws afbeelding 1-5-2021

Uiteraard vinden wij het ontzettend jammer dat we de hockeycompetitie niet op een ‘normale’ manier kunnen afronden. We hopen dat we vanaf september weer gewoon lekker kunnen hockeyen en competitiewedstrijden kunnen gaan spelen. Tot die tijd gaan we er samen nog een leuke tijd van maken. Hieronder tref je een aantal praktische zaken aan.

Nieuwe teamindeling

Wij zijn gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe hockeyseizoen. In het Pinksterweekend worden de ABCD teams voor komend seizoen bekend gemaakt.

In de week van 25 t/m 30 mei wordt er voor het laatst getraind/gespeeld in de huidige teams.

Van 31 mei t/m 19 juni wordt er getraind/gespeeld met de nieuwe teams. Op zaterdag 19 juni vindt de afsluiting van dit seizoen plaats.

Geen programma

Op onderstaande data vinden er i.v.m vakantie en feestdagen, geen trainingen en wedstrijden plaats. Uiteraard is het wel mogelijk om onderling iets te organiseren. Wel graag van te voren even melden bij het wedstrijdsecretariaat.

- 26 t/m 9 mei meivakantie

- 13 t/m 16 mei Hemelvaart

- 22 t/m 24 mei Pinksteren

Op alle andere data wordt er gewoon getraind en worden er onderlinge wedstrijden georganiseerd. Daarover op een later moment meer.

Geniet van de vakantie en heel graag tot snel.

TC junioren