header foto
 
Sponsoring

Besteltermijn X-MAS pakket verlengd

Nieuws afbeelding 21-11-2021
Heb jij je boom, de kerstwijnen en de oliebollen al besteld? Dit jaar biedt MHCC een oliebollenactie 2.0 aan. Dit betekent dat je naast de traditionele MHCC oliebol ook kunt kiezen voor het MHCC X-MAS pakket. Een speciaal voor MHCC samengesteld pakket inclusief Nordman kerstboom, wijnen en oliebollen. Je bent in een keer klaar en je betaalt ook nog eens een scherpe prijs. Een losse bestelling kan natuurlijk ook. In bijgaande flyer lees je alle in & outs van deze leuke actie. 

Benieuwd naar de wijnen?
Op zaterdag 11 december organiseren wij een wijnproeverij (coronaproef). Je kunt de wijnen, bubbels en port tussen 16.00 en 19.00 uur komen proeven. Wij zorgen voor voldoende voorraad zodat je je wijnbestelling direct kunt meenemen. Thuis nog even goed de wijnen doorspreken en dan bestellen kan natuurlijk ook. De wijnbeschrijvingen tref je hier aan. Bestel je (let op voor 26.11.21) een kerstboom? Dan staat deze ook op 11 december voor je klaar.

Hoe werkt het?
Bestellen doe je online. Bestel je het MHCC X-mas pakket of een boom, dan is het belangrijk dat je dit doet voor vrijdag 26 november. Bestel je alleen wijn en/of 31/12 artikelen zoals oliebollen, krentenbollen en appelbeignets dan heb je nog even en kun je bestellen tot en met zaterdag 11 december.

Wij zien je bestelling graag verschijnen. De bestelling kun je hier plaatsen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via [email protected].

Hartelijke groet,
Taco Lucassen en Klaas-Jan Neefkes


Bijlage