Nieuwe clubkleding

Nieuws afbeelding 20-6-2022
Veel van onze leden hebben de bestelling voor de nieuwe clubkleding in orde gemaakt. Voor wie er zondag 12 juni niet bij was: de voucher waarmee jij in de webshop van HockeyGear je clubtenue kosteloos kunt bestellen, kun je komende zaterdag tijdens Let’s Roll ophalen op de club. Lukt dit niet? Geen probleem. De HockeyGear bus is op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus op de club aanwezig. Op dat moment kun jij jouw voucher bij de bus ophalen. Je kunt daar ook meteen je clubkleding passen én shoppen. Er is voldoende voorraad. HockeyGear neemt bovendien op deze dagen een uitgebreider assortiment aan onder andere sticks, kleding en tassen mee.

Let optussen 25 juni en 26 augustus worden er geen vouchers uitgedeeld. Wil je niet wachten tot eind augustus? Is het dus van belang dat je komende zaterdag je voucher ophaalt.

Tip voor online bestelling
Op moment dat jouw tenue bestaat uit een combimaat junioren en senioren. Bijvoorbeeld een maat 164 rok/broek en een XS dames/heren shirt, dan lukt een online bundelbestelling niet. Hoe werkt het wel? Je bestelt in de maat 164 je bundel en in het opmerkingenveld geef je aan dat het shirt XS moet zijn. Dit wordt door HockeyGear handmatig aangepast voor verzending.

Toch de verkeerde maat?
Blijkt dat je toch de verkeerde maat hebt besteld? Of heb je net een zomergroeispurt gehad? Geen probleem. Je kunt op 26 en 27 augustus je kleding omruilen voor de juiste maat.

Inleveren oude shirts
Wij nemen graag de oude clubshirts in om ze beschikbaar te stellen aan een goede doelen sportproject. Wij vragen je op deze manier bij te dragen aan een vorm van duurzaamheid die wij als club erg waarderen. Tijdens de uitgiftedagen op 26 en 27 augustus kun je jouw oude shirt inleveren bij de schoolbus van HockeyGear. Alvast bedankt voor je medewerking.

SAVE THE DATE | ZATERDAG 27 AUGUSTUS KICK-OFF
Start van het nieuwe seizoen met onder andere uitreiken van de nieuwe clubkleding en een BBQ. Meer informatie hierover volgt op een later moment.

Heb je een vraag over de kleding? Stel deze gerust via [email protected].

Graag tot zaterdag!

Sponsorcommissie