header foto
 
Sponsoring

Belangrijke info start nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding 18-7-2022
Op zaterdag 27 augustus, tijdens de Kick-off,  luiden we samen het nieuwe hockeyseizoen in. Met onder andere een Streethockey Skills Clinic, uitlevering van onze nieuwe clubkleding en een gezellige BBQ. Kortom, een dag die je niet mag missen!

Pop-up store Hockeygear
Op zowel vrijdag 26 augustus als zaterdag 27 augustus is onze nieuwe partner Hockeygear.eu met haar American schoolbus bij MHCC aanwezig. Je kunt daar jouw bestelling van je nieuwe gratis clubtenue ophalen. Op deze dagen kun je ook gebruikmaken van de tijdelijke introductieactie* van maar liefst 35% korting op overige kleding. Er is niet alleen clubkleding beschikbaar maar ook overige sportkleding en materiaal zoals bijvoorbeeld trainingspakken, tassen en sticks.

Let op: heb je nog geen kleding besteld of beschik je nog niet over de voucher waarmee je gratis een clubtenue kunt aanschaffen? Geen probleem. Jouw voucher ligt op 26 en 27 augustus voor je klaar bij de American schoolbus van Hockeygear. Bij de schoolbus kan de kleding gepast en gelijk meegenomen worden. Er is voldoende voorraad voor iedereen. 

MHCC uit shirt? Heel graag!
Het is natuurlijk niet verplicht, maar het aanschaffen van een uitshirt zouden wij erg op prijs stellen. Het is naast een uniforme uitstraling van het team en de club ook een goed trainingsshirt en goed te gebruiken bij bijvoorbeeld onderlinge wedstrijden. De kosten voor een uitshirt zijn € 17,95 voor junioren en € 19.95 voor senioren. Let op: deze prijs is op basis van aankoop inclusief de introductiekorting.

Openingstijden Pop-up store (American schoolbus)
Vrijdag 26 augustus van 13.00 tot 22.00 uur. 
Zaterdag 27 augustus van 09.00 tot 16.00 uur.  

Er kan gepast worden in de kleedkamers in het clubhuis.

Overige zaken
Wij zijn nog bezig met keepers-, trainers- scheidsrechterkleding en kleding en uitrusting voor D1 en H1. Naast het clubshirt hoeven deze groepen nog niets aan te schaffen. Hockeygear biedt Dames 1 en Heren 1 eenmaal per jaar 40% korting op een JDH stick naar keuze, 25% korting op een willekeurig merk stick naar keuze en 25% korting op een paar hockeyschoenen naar keuze.

Jouw oude clubshirt
Wij willen je vragen bij te dragen aan een vorm van duurzaamheid. We nemen graag de oude oranje MHCC-clubshirts in om deze vervolgens beschikbaar te stellen aan een nader te bepalen sportproject. Tijdens de uitgiftedagen kunnen de fris gewassen shirts ingeleverd worden bij de American schoolbus van Hockeygear. Alvast bedankt voor je medewerking.

* De introductieactie van HockeyGear loopt tot en met 17 september. Dus ook aan de start van het seizoen is er nog de mogelijkheid een en ander aan te schaffen tegen gereduceerde prijzen.

Programma Kick-off zaterdag 27 augustus
De evenementencommissie werkt aan een super leuk programma met onder andere een Streethockey Skills clinic onder leiding van Team Streethockey en een gezellige BBQ. Binnenkort hier meer info over. Aanvangstijd zal ongeveer rond 15.00 uur zijn.

Geniet van de zomer!

Met sportieve groet,
Evenementen commissie & Sponsor commissie