header foto
 
Evenementen

Mis het niet! Kick-off zaterdag 27 augustus

Nieuws afbeelding 22-7-2022

Vier de start van het hockeyseizoen op de club! Dat kan met je familie, vrienden, team of gewoon alleen. Alles kan en iedereen is welkom. Doel is om er met elkaar een gezellige dag van te maken en samen het nieuwe seizoen in te luiden! 

Programma 
09.00 – 16.00 uur - Pop-up store Hockeygear.eu (American schoolbus)

15.00 – 16.00 uur - Skills Clinic o.l.v. Team Streethockey 

16.45 – 17.00 uur - Challenge 55 jaar MHCC

17.00 uur - BBQ voor de hele familie

Voor wie?
Voor de hele club. Dus voor alle hockeyers van onze lijnen: jongste jeugd, jeugd, senioren, parahockeyers, trimmers, veteranen. Maar ook voor ouders van leden, coaches, trainers, commissieleden en andere vrijwilligers. Iedereen is uitgenodigd om de Kick-off mee te vieren en deel te nemen aan de activiteiten en de BBQ. 

Uitgifte bestellingen nieuwe clubkleding
Vanaf 9.00 in de ochtend kun je bij de American schoolbus van Hockeygear jouw bestelling van je nieuwe gratis clubtenue ophalen.  

Openingstijden Pop-up store (American schoolbus):
- Vrijdag 26 augustus van 13.00 tot 22.00 uur.
- Zaterdag 27 augustus van 09.00 tot 16.00 uur.  

Lees meer over de uitgifte van de nieuwe tenues in het eerder gepubliceerde nieuwsbericht (18.07.22).

Skills Clinic Streethockey: uitdagend voor iedereen
Tijdens de Skills Clinic nemen de trainers de deelnemers mee in de wereld van Streethockey. Met uitdagende oefeningen leren de deelnemers van de clinic de gaafste tricks, challenges en skill-passjes. De trainers van Team Streethockey doen zelf actief mee en motiveren iedereen om de coolste tricks onder de knie te krijgen. Spel en plezier is hierbij het allerbelangrijkste. Na afloop van deze uitdagende clinic voelt iedereen zich een echte Streethockey pro! De clinic is het meest geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Natuurlijk mag een demo van Team Streethockey tijdens deze clinic niet ontbreken, in combinatie met stoere muziek worden de coolste tricks geshowd door de profs van Team Streethockey. 

Mee doen? Er is een maximaal aantal deelnemers. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst en start op zaterdag 20 augustus. De inschrijving sluit op donderdag 25 augustus. Je kunt vanaf 20 augustus een mail sturen naar [email protected] met vermelding van naam en leeftijd.

Challenge 55 jaar MHCC
Onze club bestaat dit jaar 55 jaar. Een bijzondere mijlpaal. Wij gaan graag met iedereen de '55 CHALLENGE' aan gaan. Dit houdt in dat wij met zoveel mogelijk leden, familie en vrienden het cijfer 55 gaan vormen op het veld. Ben jij er ook bij?

Eet je ook een hapje mee?
Rond de klok van vijf wordt de BBQ aangestoken. Kosten zijn € 12,50 voor een volwassenen. Kinderen van 6 tot 12 jaar € 7,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar gratis. Aanmelden is nodig en doe je middels een betaling. Hiervoor kunnen onderstaande QR codes of betaallinks gebruikt worden. Aanmelden voor de BBQ kan tot en met woensdag 24 augustus. Eventuele dieetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch/veganistisch) kunnen via [email protected] doorgegeven worden. 

Betaallink volwassenen

Betaallink kind 6-12 jaar

QR-code 12.50


QR-code 7.50


Wij wensen jou een geweldige vakantie toe. En of je er op uit gaat of thuis blijft, pas goed op jezelf en op elkaar. Heel graag tot zaterdag 27 augustus.

Met sportieve groet,
Evenementencommissie