Hockeybitjes happen

Nieuws afbeelding 11-7-2019
Op zaterdag 7 september 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.
SPTL is aanwezig van 9.30 tot 15.30 uur in het clubhuis.
Je kunt vrij binnenlopen in het clubhuis van MHCC. Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan de beurt bent, dan is je aanmelding reeds uitgeprint en je ontvangt een bevestiging met informatie
Aanmelden via www.sptl.nl

Werkwijze hapdag:
aanmelden -> melden administratie tafel -> kleur en type kiezen -> afrekenen -> happen -> bitje wordt na ca. 3 weken thuis gestuurd.

In de bijlage kun je de flyer bekijken met alle informatie en type gebitsbeschermers. Zelfs voor kinderen met beugels of nog een wisselgebit is er een bitje mogelijk.
Er zijn heel veel kleuren en opties en zelfs nieuwe fantasy bitjes.

Bijlage

Tamara van der Schaaf

15-7-2019 @ 16:43:46 |Het is sinds enige tijd niet mogelijk om de website te bezoeken. Inschrijven lukt dus niet. Hebben jullie ergens contact gegevens?

Hester Zonjee

16-7-2019 @ 17:12:18 |inmiddels is het aangepast en zou het nu wel moeten lukken. Succes

Nog geen agenda punten.