header foto
 
Sponsoring

Aanpassen MHCC-clubhuis: doe mee met de Club van Honderd

Nieuws afbeelding 16-5-2021

Hoe gaaf zou het zijn als we van ons clubhuis een plek kunnen maken waar je wilt zijn én blijven? Een plek die een centrale rol vervult in het MHCC-clubleven: een tweede thuis voor alle 680 actieve leden? Met die droom is een groepje vrijwilligers aan de slag gegaan. Er is al flink geklust én er is een sponsordeal gesloten. Maar om echt iets moois van het clubhuis te maken, hebben we ook jouw hulp nodig.

De leden van de sponsorcommissie hebben het Noord-Hollandse familiebedrijf Basic Label bereid gevonden om nieuw meubilair voor het clubhuis te sponsoren. Basic Label is onder meer bekend van de woonmerken Woood en Be Pure en onlangs als leverancier van het meubilair van het Eurovisie Songfestival 2021. Zij gaan de hele inrichting van ons clubhuis verzorgen. Van toffe leren banken en nieuwe zitjes tot sfeervolle lampen boven de bar. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Het is dé kans om van ons clubhuis daadwerkelijk iets moois te maken. 

Club van Honderd
Met de sponsordeal alleen zijn we er echter nog niet. Er is nog een aanvullend bedrag van 7.500 euro nodig. Dit bedrag is nodig voor onder meer de aanschaf van de overige (klus)materialen, accessoires en nieuwe reclameborden als tegenprestatie voor onze nieuwe sponsor. Omdat de club door corona behoorlijk wat inkomsten is misgelopen, is ervoor gekozen om dit clubhuisproject buiten de clubkas om te regelen. Hiervoor is de Club van Honderd opgericht.

Doe ook mee!
Iedereen die zich aansluit bij de Club van Honderd, vragen we eenmalig om een bijdrage van 100 euro. Als tegenprestatie organiseren we, zodra dit weer kan, voor alle leden van de Club van Honderd, inclusief partners, een supergezellige avond in het vernieuwde clubhuis. De eerste leden hebben zich inmiddels al spontaan gemeld en wij hopen natuurlijk dat we ook op jou kunnen rekenen. Via onderstaande betaallink kun je meedoen. Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage! 


Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over dit clubhuisproject, neem dan contact op met Klaas-Jan Neefkes via [email protected]. We kijken ernaar uit het nieuwe hockeyseizoen te kunnen inluiden met een geweldig nieuw clubhuis én een spetterend openingsfeest!

Groet, namens het bestuur en alle MHCC-clubhuisbouwers,

Simon Kornblum, Mascha Bernoski, Rim Stammes, Saranda Bakels, Tanja Heijda, Klaas-Jan Neefkes, Alexander de Wagt, Djurre Roggeveen, Lars van der Welle

 

Agenda

Nog geen agenda punten.