Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2022!

Nieuws afbeelding 24-12-2021 De kerstvakantie is begonnen. Traditiegetrouw een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar om te zien wat er allemaal is gebeurd, waar we staan en waar we naartoe aan het werken zijn. Want wat was 2021 een bijzonder jaar!

Laten we er niet te veel woorden aan vuil maken, maar ook op onze club heeft corona veel impact gehad. Het virus heeft maximaal beroep gedaan op onze inzet en flexibiliteit. Met enorm veel gedrevenheid en toewijding van alle trainers en vrijwilligers is er heel veel werk verzet. En telkens nadat er weer nieuwe maatregelen werden afgekondigd, hebben we snel geschakeld om te kijken wat er nog wel kon en mocht. Vaak diezelfde avond nog.

Als bestuur zijn we trots dat we ondanks alle beperkende maatregelen toch stappen hebben kunnen zetten. Zo hebben we het MHCC-vooruit programma gelanceerd met hierin een heldere herformulering van de strategie en missie. Ook het Hockeyhuis maakt hier deel van uit. Een programma om de hockeykwaliteit van de jongste jeugd tot en met de senioren omhoog te tillen. Zijn we hier al klaar mee? Geenzins, maar stap voor stap komen we vooruit in de richting die we willen.

Daarnaast heeft het clubhuis een ongekende facelift gekregen. Het is nu een fijne ontmoetingsplek geworden, waar we enorm trots op zijn. Dit initiatief is mogelijk gemaakt door de Club van 100, waarvoor ontzettend veel dank. Ook is de commerciĆ«le commissie opnieuw geĆÆnstalleerd. Zij zijn druk bezig met nieuwe sponsorcontracten én de clubkleding voor komend jaar. Het nieuwe communicatie-team heeft veel publicaties verzorgd en het digiteam heeft de wifi, geluid en beeld op orde gebracht. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden van wat er het afgelopen jaar is aangepakt. Teveel om op te noemen.

Via deze weg willen we iedereen bedanken die op zijn of haar manier het afgelopen jaar een positieve bijdrage heeft geleverd aan MHCC. Alle vrijwilligers in alle commissies, onze technische staff, al onze toegewijde trainers die enorm veel werk verzetten en natuurlijk ook onze sponsoren voor hun bijdrage en betrokkenheid.

MHCC maken we samen. En samen kunnen we dromen verwezenlijken.

Dank hiervoor!

Met sportieve groet,