header foto
 

Jongste Jeugd

O8-Jeugd 

De kinderen onder 8 jaar spelen in een 3 tegen 3 vorm. In deze spelvorm komen de kinderen veel aan de bal, scoren ze veel en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel. 

De O8 traint twee keer per week en speelt mee in de officiële KNHB-competitie.  In de winter is er voor de O8 een midwintercompetitie.

 

O9-Jeugd

De spelvorm 6 tegen 6 wordt gespeeld door kinderen onder 9 jaar. In deze spelvorm komen de kinderen veel aan de bal, drijven en passen ze veel, kunnen ze meerdere posities spelen en hebben ze een hoge betrokkenheid bij het spel.

De O9 traint twee keer per week en speelt mee in de officiële KNHB-competitie. In de winter is er voor de O9 een midwintercompetitie.

 

O10-Jeugd

De spelvorm 8 tegen 8 wordt gespeeld door kinderen onder 10 jaar. Wedstrijden worden gespeeld op een half veld.

De O10 traint twee keer per week en speelt mee in de officiële KNHB-competitie. In de winter speelt de O10 mee in de zaalcompetitie.

 

Proeftrainingen

Uw kind krijgt 3 vrijblijvende proeftrainingen, waarna wij vragen om een definitieve keuze te maken m.b.t. het lidmaatschap. Bij het inschrijfformulier kunt u de optie Proeflid aanvinken. Na 3 proeftrainingen komen wij bij u terug om de inschrijving mogelijk definitief te maken. Direct definitief inschrijven mag natuurlijk ook.

Kleding

Zorgt u voor gemakkelijk zittende sportkleding en bij voorkeur scheenbeschermers. Het is mogelijk om een hockeystick te lenen. Een bitje is tijdens de trainingen en wedstrijden verplicht. De kinderen kunnen eventueel zelf een bidon met water meenemen.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar Hockeyzaken jongste jeugd