header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis G-Hockey 1 MHC Fletiomare G1

MA2 kampioen!

Hockeyzaken Nieuws afbeelding

22-5 Afgelopen zaterdag is de MA2 (zonder zelf te spelen) kampioen geworden. Ze zijn de laatste wedstrijden niet meer te achterhalen en dat is echt een hele mooie prestatie. Door als team goed en positief samen te werken, elke week weer zich weer maximaal in te zetten, hard te werken, tegenslagen te overwinnen en vaak mooi veldspel is dit gelukt. En daar zijn de meiden en coaches best trots

Lees verder

Is je gebit heilig, sport dan veilig!

Mededelingen Nieuws afbeelding

20-5 Op maandag 10 & dinsdag 11 september 2018 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL is aanwezig van 18.30 tot 20.30 uur. Je kunt vrij binnenlopen in het clubhuis van MHCC. Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan de beurt bent, je aanmelding is reeds uitgeprint en je ontvangt

Lees verder

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

17-5 Wie werkt met gegevens van personen, heeft te maken met de regels rond privacy. Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van die privacy. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Lees verder

Hockey-Helden

Hockey-Helden Nieuws afbeelding

1-5Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport of graag willen ervaren hoe het is om te hockeyen, start op zaterdag 12 mei de gratis introductiecursus Hockey-Helden.

Hockeyoefeningen, spelletjes en wedstrijd

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Mededelingen

30-4Afgelopen weekend is de overvolle kapstok met gevonden voorwerpen opgeruimd. De spullen worden vanaf nu nog 3 weken bewaard en dan naar Mutatara gebracht. Mocht je hockeyspyullen kwijt zijn dan kun je contact opnemen met Ellen Kaandorp. telnr. 06 4745 8711 

Lees verder

C/D Glow in the Dark Toernooi

Evenementen Nieuws afbeelding

5-4 Allerleukste C/D-leden van MHCC,
Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert MHCC het Glow in the Dark Toernooi voor onze C en D leden! Het spelen van een zaalhockey wedstrijden in het donker met lichtgevende lijnen en een lichtgevende bal. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Lees verder

Kalender junioren en jongste jeugd t/m de meivakantie

Mededelingen

14-3In de bijlage de kalender voor de junioren (ABCD) en jongste jeugd (E8, E6, F, Guppen en Funkey) t/m de meivakantie.


Lees verder

Meetrainen bij andere teams

TC Jeugd Nieuws afbeelding

26-2Beste spelers/speelsters,

Met ingang van maandag 5 maart t/m het einde van het seizoen zullen er spelers/speelsters mee gaan trainen met hogere teams.
Dit doen we op basis van inzet, motivatie en ontwikkeling van de speler.
Mocht je hiervoor in aanmerking komen dan ontvang je van de technische staf een uitnodiging.

Met sportieve groet,


Lees verder