header foto
 

Senioren

Binnen MHCC hebben we meerdere competities voor de senioren.


Reguliere senioren

In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren- én de dameslijn een aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft. 

 

Jong senioren competitie

Er bestaat ook een jong senioren competitie voor spelers tussen 18 en 25 jaar oud. Zo speel je tegen mensen uit je eigen leeftijdscategorie! 

 

Trimmerhockey

Trimhockey is voor iedereen, die graag (weer) in team-/groepsverband wil sporten, maar geen tijd of zin heeft in de wekelijkse competitie verplichting. Trimhockey is dus ook bedoeld voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en graag de beginselen van het spel willen leren. Op de maandagavonden wordt er onder leiding van een ervaren trainer getraind en binnen de regio wordt met enige regelmaat een wedstrijd georganiseerd tussen trimhockey-teams van andere verenigingen. 

De trimgroep bestaat momenteel uit ca. 50 dames en heren vanaf 30 jaar.De eerste paar keer mag je proeftrainen. 

 

Hockey7 (vroegere Sevens)

Deze flexibele competitie is vooral gericht (oud-)hockeyers die het competitiegevoel willen houden, maar niet vast willen zitten aan de zondag en ervaren trimmers die net een beetje meer uitdaging zoeken. De wedstrijden zijn daarom hoofdzakelijk op vrijdagavond. De teams spelen zeven tegen zeven, zonder keeper en scheidsrechter, en met meerdere teams op een locatie. Er wordt in 4 periodes gespeeld, najaar, winter, voorjaar en zomer. Elke periode kunnen er teams aanhaken. Teams kunnen er ook voor kiezen om een periode niet mee te doen.

 

Senioren hockey 60+

 

Maandagavondleden

Op een informele manier op de maandagavond een wedstijdje spelen. Afhankelijk van de opkomst worden de teams bepaald en het formaat veld gekozen. Waarna er altijd ruimte is voor een derde helft in het clubhuis.


Buitenlid

Wil je tegen een gereduceerd tarief blijven mee trainen en maximaal 10 wedstrijden meespelen. Dan kan  je jezelf als buitenlid aanmelden.

 

 

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd een mailtje sturen naar

Hockeyzaken senioren