header foto
 

Lid worden

Mixed Hockey Club Castricum is een gezellige en open hockeyvereniging voor jong en oud. Ons uitgangspunt is hockey, waarbij iedereen kan presteren op zijn of haar niveau. Ruim 700 leden zijn actief bezig met het beoefenen van de hockeysport. Wekelijks trainen en spelen jeugdteams, seniorenteams en trimhockeyers op een fantastische accommodatie met twee watervelden.

Wil je graag meer informatie over onze hockeyclub, of denkt u of uw zoon of dochter er over om lid te worden, dan bent u op deze pagina op het juiste plek! Iedereen van 4 jaar en ouder is welkom. Als nieuw lid word je op leeftijdscategorie in een team ingedeeld. Geen hockeyervaring? Geen probleem! Onze ervaren hockeytrainers zorgen ervoor dat je binnen enkele trainingen al de basistechnieken door hebt.

Wil je eerst een keer kijken of meetrainen? Dat kan ook, je bent van harte welkom! Mail wel eerst even je naam en geboortedatum zodat we kunnen doorgeven wanneer je langs kunt komen. ([email protected]). Je kan drie keer komen proeftrainen en daarna besluiten om wel/niet lid te worden. Om mee te kunnen trainen moet je zelf voor een bitje (verkrijgbaar bij de sportwinkel) en scheenbeschermers zorgen, een stick kun je van ons lenen.
Het is ook leuk om op een zaterdag of zondag te komen kijken, dan krijg je meteen een indruk hoe het gaat bij MHCC.

Op zaterdag vinden de jeugdwedstrijden plaats en op zondag de senioren (>18 jaar) wedstrijden. Als vereniging vragen we ook je hulp bij een aantal zaken als het vervoer naar uitwedstrijden en bardiensten. Dit is slechts enkele malen per seizoen.