declub_parahockey

Mogen wij ook

jou verwelkomen in ons Para-team?

Hartelijk welkom bij Mixed Hockey Club Castricum! Mixed Hockey Club Castricum is een gezellige en open hockeyvereniging, opgericht in 1967 en gevestigd op sportpark Wouterland in Castricum. Het motto van MHCC is "prestatie met plezier". MHCC is een club voor iedereen. Voor jong en oud, prestatie spelers, breedte spelers en para spelers.

Ons uitgangspunt is hockey, waarbij iedereen kan spelen en presteren op zijn of haar niveau. Ruim 600 leden zijn actief bezig met het beoefenen van de hockeysport. Wekelijks trainen en spelen para teams, jeugdteams, seniorenteams en trimhockeyers op een fantastische accommodatie met twee watervelden en één zandveld.

Wie kan er meedoen?

Mixed Hockeyclub Castricum heeft twee teams voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking die met plezier deelnemen aan hun eigen competitie. De trainingen vinden plaats in kleine groepen, afhankelijk van de persoonlijke zorg die een para speler nodig heeft en wordt verzorgd door enthousiaste en ervaren begeleiding. Voor meer informatie, neem contact op met Niel van Vuuren via 0641886119

of [email protected]

Trainingen:

Maandag: 19.00 - 20.00 uur

Woensdag: 18.00 - 19.00 uur voor jeugdige spelers en van 19:00 – 20:00 uur

Ook kinderen met een lichamelijke beperking en kinderen die het lastig vinden om aansluiting te vinden bij leeftijdgenoten zijn welkom bij ons. Voor ieder kind maken wij ruimte om op zijn of haar eigen tempo te kunnen ontwikkelen en zo met plezier bij ons op het veld te staan.

Kom gerust eens een keer meetrainen dan ervaar je hoe leuk hockey is!

We trainen en maken plezier met elkaar.

Twee keer per week is er een training die door een ervaren hoofdtrainer gegeven wordt. Je leert op een afwisselende training de basis van het hockeyspel.  Zoals hoe je de stick goed vasthoudt, de bal kan stoppen en weer overspelen naar je medespelers en vooral ook scoren. De trainers zorgen voor afwisseling en veiligheid tijdens de training en kijken goed naar elke speler apart zodat iedereen op zijn manier een fijne training volgt.

Samenspelen en hockeyen met plezier staat voorop.

Wat doen we nog meer bij MHCC?

Naast de trainingen en wedstrijden mogen alle para spelers meedoen aan alle activiteiten die bij onze club georganiseerd worden.

Bij de Para-Academy is er altijd een Sinterklaasavond en een Kerstdiner. Tijdens de winterstop richten we ons op zaalhockey.  Hierdoor houden we alle spelers in topvorm.

Om het jaar nemen we deel aan of het Nationale Para-Hockey toernooi van de KNHB of het toernooi van de Special Olympics Nederland.

De competitie wedstrijden door jeugdspelers gefloten.

Lijkt het je ook leuk om scheidsrechter te worden? Ook daar een mogelijkheid toe.

Ben je 6 jaar of ouder? Kom gerust eens kijken bij ons op de club!