header foto
 

Italian SummerSOLD OUT - inschrijving is gesloten. 

Na het geweldige succes van het Wouterland Toernooi 2022 is de organisatie gestart met de voorbereidingen voor de editie van 2023. We gaan er alles aan doen om er weer een onvergetelijk evenement van te maken.  

Op zaterdag 8 juli 2023 barst bij MHCC op ‘t Wouterland het leukste hockeytoernooi (18+) los. Wij dompelen het park deze keer onder in zonnige Italiaanse sferen. 

Speel mee in de hockeycompetitie en geniet tussendoor van een koud drankje op één van onze terrassen of in ons gezellige clubhuis. We sluiten de dag af met een goed verzorgd Italiaans buffet en een knallende afterparty!

Kosten
Voor slechts € 25,- per persoon kun je deelnemen aan dit toernooi. Inbegrepen in het inschrijfgeld zijn de volgende zaken:
- De mogelijkheid om te strijden voor de felbegeerde titel van winnaar van het toernooi. 
- De leukste prijzen! Maak kans op de prijs winnaar van de poule. Er worden ook prijzen uitgereikt voor best verklede team én meest sportieve team.
- Lunch
- Een smakelijk Italiaans buffet (verzorgd door Il Gusto)
 -Toegang tot de afterparty met DJ
- Per team zijn de eerste 2 pitchers Warsteiner gratis!

Jouw team
(Mix)teams van maximaal 10 spelers zijn van harte welkom. Ook bij deze editie is er een poule van hockeyers en een poule van niet-hockeyers (min. 2 hockeyers).

Vragen?    
Stel ze gerust via [email protected].

Organisatie Wouterland
Amber Brakenhof Lotte de Waal, Tisha Simons, Sophie Brocken, Edwin van de Vliet, Mascha Bernoski en Madelon Simons.

De afgelopen editie van het Wouterland Toernooi 2022