header foto
 
Mededelingen

Tips voor een beter gebruik van de website

Nieuws afbeelding 13-9-2011
Op de website kun je alle planmatige informatie vinden: hoe laat je moet spelen, trainen, verzamelen, fluiten, etc. De website heeft een prachtige functionaliteit, die alle planningsdata die voor jou persoonlijk gelden, heel handig op een rijtje zet. En daarvoor moet je inloggen op het beschermde gedeelte van de website. Alle leden hebben eerder een bericht ontvangen met je persoonlijke lidnummer en wachtwoord. Mocht je dit lezen en je wachtwoord kwijt zijn, stuur dan een korte email naar [email protected] .

Wanneer je inlogt met je lidnummer en het wachtwoord, krijg je een persoonlijke pagina met heel overzichtelijk:
  • wanneer/waar/hoe laat, je moet trainen
  • wanneer/waar/hoe laat, je moet spelen
  • wanneer/waar/hoe laat, je moet fluiten
Met behulp van de knop "Instellingen" in het linkermenu, kun je je persoonlijke instellingen wijzigen, zoals 
  • e-mailadres
  • mobiele en vaste telefoonnummer
  • gegevens met betrekking tot jouw eigen profiel
  • ook kun je je eigen wachtwoord hier kiezen om op de site te kunnen inloggen
Wanneer je in het menu aan de linkerkant op je teamnaam klikt, krijg je alle gegevens van je team(genoten) te zien, waaronder de uitslagen van de wedstrijden. Daarachter staat ook [invoer]. Wanneer je hier op klikt en een wedstrijdverslag invoert, dan is deze voor iedereen die bij "Recente Verslagen" in het rechtermenu kijkt, zichtbaar. Het zou leuk zijn als er steeds meer wedstrijdverslagen op de website zichtbaar worden.
En nog veel meer!
Omdat er steeds meer digitaal wordt gecommuniceerd, is het van belang dat leden hun e-mail adres en hun mobiele nummer correct invoeren. Zo wordt het mogelijk om een algemene mail of SMS te sturen, wanneer de velden niet bespeelbaar zijn door vorst/sneeuw. Ook wordt in indeling door de scheidsrechterscommissie gemaild naar de scheidsrechters voor die dag. Bij deze een oproep aan iedereen: controleer je mailadres, zodat er optimaal digitaal gecommuniceerd kan worden met jullie!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws