header foto
 
Mededelingen

Afgelopen zondag, een prachtige dag voor hockey op Wouterland…

Nieuws afbeelding 26-9-2011
Aan het weer kon het niet liggen, dit was bijzonder mooi te noemen.
Al vroeg in de morgen waren er weer een aantal vrijwilligers actief om alles “rond de velden” weer in gereedheid te brengen. Onze Veterinnen speelden ook al in de morgen, uit bij Qui Vive werd een mooie 2-2 behaald. Dames, we zijn weer trots!!

Na de wedstrijden van Dames 3 en Heren 2 (jammer, 2-3) was het de beurt aan Heren 3 en Dames 1.
In een spannende wedstrijd met een goed spelend Dames 1, kon er jammer genoeg niet gewonnen worden. Het is onduidelijk of dit aan het T-shirt van coach Thomas heeft gelegen, misschien voor de volgende thuiswedstrijd een shirt met “uitroeptekens” aantrekken….

Om half drie, Wouterland was iets drukker geworden met toeschouwers, hadden Dames 3 en Heren 1 nog een wedstrijd.
De zon deed zijn best en zorgde voor een mooie dag. De wedstrijd van de heren werd met een aantal gele kaarten uiteindelijk gewonnen met 5-4.
“Bijzonder” waren de opmerkingen van de heren B. & B. (verder niet met naam te noemen), die zich langs de lijn gedroegen als Statler en Waldorf, de twee mannen van de Muppet’s Show. De goed bedoelde opmerkingen waren niet van de lucht en wellicht heeft Heren 1 hier extra stimulans uitgehaald. We zullen de heren bij de volgende thuiswedstrijd nauwgezet volgen…De derde helft, weet niet of dit een “echte hockey-term” is, maar het is wel duidelijk, was wederom ook weer gezellig. Door de aanwezigheid van de laatste zonnestralen, werd het terras veelvuldig gebruikt. De bezetting van de bar had het er druk mee.
Als laatste hier nog een woord van dank aan de mannen van Heren 3, de grote en toch wel zware diepvriezer staat op zijn plaats. Hiermee is weer een stap gezet in de realisatie van de keuken…

     


Afgezien van de Veterinnen die volgende week op Wouterland spelen, is 9 oktober de volgende zondag waarop de teams weer thuis spelen.

We zien jullie graag !!!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws