header foto
 
Mededelingen

D-kamp 2011 zit er op.....

Nieuws afbeelding 27-9-2011
100 kinderen, 50 tentjes, 400 pannenkoeken, heel veel hockey... afgelopen weekend vond het jaarlijkse D-kamp plaats op Wouterland. Het was even puzzelen maar op zaterdagmiddag stonden alle tentjes, haring aan haring, op de smalle stukjes gras naast de velden. De foto's die gemaakt zijn, staan in het Fotoboek.

Na het fantastische D-kamp dinner stond een flinke delegatie van Heren 1 en Dames 1 klaar voor het geven van een hockey-clinic. De D-jeugd was razend enthousiast en gingen er volop tegen aan. Natuurlijk volgde ter afsluiting een partij tussen alle kinderen en de heren en dames, stand: 0-0.
Na de clinic stond Mariska van dansschool Mariz uit Castricum op het veld om de kinderen een hip-hop / streetdance les te geven. Dat was een geweldige opwarming voor de disco!
MHCC tenue uit, disco kleding aan en dansen maar of gewoon lekker blijven hockeyen op het veld! Na een kort nachtje stond er in de vroege ochtend voor alle kinderen en begeleiders een heerlijk ontbijt klaar.

Het D-kamp werd afgesloten met een gezellig toernooi. Heel veel dank aan team-begeleiders, nachtwakers, pannenkoeken bakkers, dj's, slush dames, heren en dames 1, scheidsrechters, coaches, ontbijt- en schoonmaakploeg voor jullie hulp.
Het was een fantastisch weekend, tot volgend jaar!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws