header foto
 
Mededelingen

Verslag van afgelopen zondag; 13-11-2011

Nieuws afbeelding 14-11-2011
Afgelopen zondag, 13 november 2011. Het leek een hele mooi dag te gaan worden, na het opstaan keek ik uit het raam; bijna geen wind en een heerlijk zonnetje. Aangekomen op Wouterland was het toch iets "anders". Waarschijnlijk prachtig hockey-weer maar de toeschouwer had het toch iets kouder dan verwacht, menigeen stond met koude handen langs de lijnen.
Maar, er was genoeg te zien, het werd een Oranje gekleurde dag. Met uitzondering van de Vetterinnen (wel leuk, nu eens allemaal op één dag...) wist ieder team de volle winst binnen te halen. Hierbij opgemerkt dat H2 en D3 met grote getallen wisten te winnen. Om 12 uur liep uw verslagschrijver door het clubhuis, zich afvragend waar de muziek vandaan kwam. Uiteindelijk het raam uitkijkend, werd het duidelijk, een wel heel bijzondere voorbereiding. Dames 1 bereidde zich voor met de speakerset van de voorzitter op het veld, zelfs coach Thomas P. genoot er van. 
Of het geholpen heeft zullen we nooit met zekerheid weten, wel is zeker dat zij in een spannende wedstrijd, waarbij de scheidsrechters prima floten, Saxenburg aan de kant wisten te zetten. De aanwezigheid van een aantal spelers van H1 werd dan bijzonder op prijs gesteld. We nemen aan dat ze er volgende keer allemaal bij zullen staan. Of het echt helpt zal blijken...
Later op de dag, wist H1, met dank aan de rentree van keeper Wouter M., de wedstrijd tegen HIC ook winnend af te sluiten. Helaas is de prachtige "sleep" van Berend B. evenals het debuut van Robin B., niet op foto vastgelegd. Het aanwezige publiek bij deze wedstrijd heeft wederom "prachtig" van zich laten horen....
Als laatste moest H3 nog aantreden, rond half vijf moest de wedstrijd nog gespeeld worden, erg koud en geen publiek. Maar wel gewonnen!! Ook hier dan een woord van dank aan de scheidsen, Pim S. en Maarten S.; het is toch wat, om 11:00 uur spelen en om 16:30 nog met het fluitje in de mond.
(Verdere foto's in het Fotoboek te zien...)

Reacties


Gerdy van Bellen

15-11-2011 @ 13:13:29 |Geweldig zo'n verslag. Ik kon er niet bij zijn maar geniet nu wel mee!

Reageer op het nieuws