header foto
 
Mededelingen

Afgelopen zondag, winst en verlies, maar vooral: koud!!

Nieuws afbeelding 28-11-2011
Terwijl op zondagmorgen, 27 november, mijn ogen langzaam open gingen, waaide het behoorlijk om het huis en de regen tikte tegen het zolderraam….het was “snertweer”. Maar over “snert” straks meer…. Het was dus koud op de velden.
Na mijn aankomst op Wouterland, (lekkere) koffie gehaald en vanuit het clubhuis staan kijken naar de voorbereidingen van de dames. Volgens Ralf K. zou het verder de middag droog blijven. Volgens omstanders blijkt altijd handig om een eigen Piet Paulusma te hebben die ons van deze informatie kan voorzien. De dames hadden dus ook weer de inmiddels befaamde en beruchte speaker-set van de voorzitter op het veld geplaatst. Ik moet hier nu dan ook wel toegeven, het geeft een hele speciale sfeer en de tegenstander weet er nog steeds geen raad mee….
In tegenstelling tot de “Oranje-zondag” van twee weken geleden, was het vandaag iets anders…

Heren3 wist weliswaar een mooie 6-1 op het wedstrijdformulier te vermelden. Dames1 hield het voor zichzelf en de aanwezige toeschouwers, lang spannend te houden. Ook de “Mini’s van de Week” genoten zichtbaar, hoewel het dekentje toch ook wel belangrijk was.
Menig al dan niet vrije kans voor de goal van de tegenstander werd verspeeld. Strafcorners gingen er ook al niet in, Purmerend (één positie lager dan onze dames) was niet te vermurwen. Uiteindelijk, drie minuten voor het einde, de verlossende 2-1. Bijzonder jammer dat de verdedigster van Purmerend, na een vrije slag, zonder tegenstand door de verdediging van Mhcc mocht lopen, dit was wel de aanleiding voor de gelijkmaker…
Toch met enige teleurstelling ging het publiek op zoek naar koffie.

Dames2 (2-2) startte gelijk met de mannen van Heren1. Deze hadden Soest op bezoek. De eerste helft niet kunnen zien, maar ik weet ook niet of ik met een tussenstand van 0-3 erg veel gemist heb. In de rust zijn waarschijnlijk de koppies in één richting gezet. Men wist elkaar weer een beetje te vinden. De druk werd opgevoerd en ondanks de schwalbe’s van Soest, stond er ook weer vlak voor tijd, 3-3 op het symbolische scorebord.

Heren2 met een mooie 6-2 en Dames3 sloten deze bewogen dag af….
Volgende week een inhaalwedstrijd (thuis) van Dames2 en een af te maken uitwedstrijd van Heren3.

Dan zal het rustig worden op de zondagen bij Mhcc. Uitzondering zijn misschien Dames3 die wellicht nog de mid-wintercompetitie gaat spelen. Dames1 en Heren1 gaat de zaalcompetitie spelen.

Uw verslagschrijver heeft dus rust in het toetsenbord tot zondag 11 maart 2012. Neemt niet weg dat u allen (en wellicht ikzelf) nog de weg naar “de zaal” kunt zoeken !

O..ja... nog even terugkomen op "snert". Er zijn vergevorderde plannen om op zaterdag 28 januari 2012 weer een een leuk Snerttoernooi te organiseren. Het is dus verstandig de website en anders Facebook goed in de gaten te houden....

Reacties


Tisha Simons

28-11-2011 @ 20:03:04 |^O^ Het was SUPERleuk om mini van de week te zijn!!!

Reageer op het nieuws