header foto
 
Mededelingen

Het afgelopen D-kamp, een verslag... (update 05-10-2012)

Nieuws afbeelding 5-10-2012
(update d.d. 05-10-2012; de foto's staan in het fotoboek, linkermenu, na inloggen).

De D-Kids hadden er zin in! Zaterdagmiddag was het één grote optocht langs ons clubhuis van tenten, slaapzakken, luchtbedden, kussens, matjes, tassen enz. 
Binnen korte tijd werd onze enige stukje echt gras omgetoverd tot kampeerterrein. Vanaf 18.00 uur werd het D-kamp-dinner in het clubhuis geserveerd, op het menu stonden heerlijke pannenkoeken. ’s Avonds stond een hockeyclinic op het programma, de clinic werd door een enthousiaste delegatie van Dames & Heren 1 gegeven.  Er werd flink  geoefend en afgesloten met een wedstrijd: kids versus Heren & Dames 1.

Na het hockeyen was er een warming-up voor de disco. Twee dames van Sportschool Full of Life gaven een hip-hop / streetdance les. De nieuwe danspassen kwamen goed van pas tijdens de disco. De disco was supergezellig met onze top DJ Hidde.
Er werd flink gedanst en feest gevierd.  De kids konden met bonnen een heerlijke slush en suikerspin halen! Na dit super gezellige feest was het tandenpoetsen en je tentje in om te gaan slapen…zzzzzzz.

De ochtend begon vroeg met een smakelijk ontbijt.  Hierna was er weer genoeg energie voor een gezellig hockey-toernooi. Na het toernooi was het helaas tijd voor het afbreken van de tenten. Kids jullie waren geweldig, dank jullie wel voor een fantastisch weekend.
Aan dit weekend hebben heel veel mensen meegeholpen, hierbij willen wij alle team-begeleiders, nacht-wachtlopers, pannenkoekenbakkers, versierploeg, Sportschool Full of Life, Dames & Heren 1, DJ, jongens & meisjes van de slush & suikerspin, scheidsrechters en de schoonmaakploeg hartelijk danken voor alle hulp!

Lianne, Ellen, Esther en Nicolette

Reacties


Merel Hoedjes

2-10-2012 @ 19:19:38 |Was super leuk:)

Arjen Veter

2-10-2012 @ 21:01:29 |Perfecte organisatie dames! Het was leuk!

Linde Kappers

5-10-2012 @ 18:28:35 |Jmmr dat k volgend jaar niet meer in de D zit!!! t was echt geweldig!!^O^

Reageer op het nieuws