header foto
 
Mededelingen

Parkeren nabij sportpark Wouterland

Nieuws afbeelding 5-11-2012
De laatste tijd worden op zaterdag auto's geparkeerd voor de garageboxen van de gemeentewerf aan Schulpstet 17 te Castricum. Dit zouden overwegend auto's zijn van spelers of ouders van spelers van Mhcc.

Het probleem is dat er bij calamiteiten binnen de gemeente, altijd de mogelijkheid moet zijn om voertuigen of hulpwerktuigen direct te gebruiken. De laatste maanden is het 3 keer voorgekomen dat de zogenaamde piketdienst niet uit de garagebox kan komen. De komende tijd moet de winterdienst regelmatig uitrukken bij gladheid door vorst en sneeuw. U zult begrijpen, dat deze dienst direct moet uitrukken als er gladheid optreed. Parkeren voor deze deuren kan adequaat handelen belemmeren.

Ondanks dat er al NP op de bestrating voor de deuren hadden aangebracht is, worden deze gewoon genegeerd. Nu hebben we een parkeerverbod voor de deuren laten vaststellen. De borden zijn op de deur bevestigd. We zullen de komende tijd handhavend gaan optreden. Wij denken dat niemand op een boete zit te wachten.

De Gemeente verzoekt ons de leden duidelijk te maken geen auto's voor deze deuren te plaatsen. Bij negeren van deze mededeling zal de afdeling handhaving niet schromen een boete uit te schrijven.

 

 

Reacties


Laurent van der Spek

5-11-2012 @ 21:56:33 |Gaat de gemeente dan ook zorgen dat het parkeerterrein ook daadwerkelijk als parkeerterrein te gebruiken is? En niet als extra opslaglocatie voor gemeentezooi wordt gebruikt?

Pim Spaanderman

6-11-2012 @ 16:08:56 |Inderdaad. Het parkeerterrein wordt gebruikt als gemeente-opslag, terwijl er elke zaterdag een groots tekort aan parkeerplekken is. Eerst spulletjes opruimen en daarna mogen ze bonnen schrijven.

Reageer op het nieuws