header foto
 
Mededelingen

LISA Teammanager helpt spelers....

Nieuws afbeelding 14-3-2013
LISA Teammanager helpt spelers, coaches, begeleiders en managers met het organiseren van alles wat er rond het team speelt. Op de website staat rechts in het menu een item "LISAteam". Als je hierop klikt kom je op de inlog pagina van LISA Team terecht. Je wachtwoord is hetzelfde als voor deze website. Ben je al ingelogd op de website dat kom je direct op de pagina van je team uit.

Net als Teamers en  MijnHockeyteam kun je er alles in regelen voor je team. Grote voordeel is dat al je teamleden en wedstrijden automatisch ingevuld en bijgehouden worden, inclusief uitslagen en standen.

Heb je nog geen centrale plek om alle teamzaken bij te houden kijk dan snel op LISA Teammanager via de website of direct op http://mijn.mhccastricum.nl/.
Gebruik je met het team al wel Teamers of MijnHockeyteam dan kun je heel makkelijk overstappen omdat alles al ingesteld staat. Volgend seizoen hoef je niets voor te bereiden, dan kunnen je meteen van start.

Wat kun er precies mee? 
Met LISA Team kun je: 
- presentie bijhouden
- taken bijhouden
- overzicht krijgen van poules/uitslagen
- nieuwsberichten plaatsen
- e-mailen en sms-en (kosten voor het team zelf, afrekenen gebeurt via iDeal)
- foto's plaatsen
- documenten plaatsen
- andere teams in de gaten houden (hoe gaat het in de andere poule, of met het team van een neefje uit Groningen) 

Daarnaast kun je in LISA-team handige prints maken met telefoonnummers, routes (Google Maps) naar tegenstanders en nog veel meer. Ook kun je toegang hebben tot meerdere teams. De autorisatie wordt net zoals in LISA automatisch geregeld. Geen gedoe dus. 

Fijn voor de ledenadministratie 
De coach/begeleider kan zelf de emailadressen van het team beheren. Hiermee wordt de ledenadministratie direct bijgewerkt, wat tot een veel hogere betrouwbaarheid van emailadressen kan leiden. Hetzelfde geldt voor de mobiele nummers.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws