header foto
 
Evenementen

Unieke clinic en ontmoeting met Oranje keepster Joyce Sombroek!

Nieuws afbeelding 25-4-2013
Afgelopen maandag was het zo ver: de keepster van het Nederlands hockeyteam kwam rustig aanrijden in haar NOC-autootje bij MHCC, alsof we iedere week de beste keepster van de wereld op onze velden hebben! Een spontane en leuke meid die de aanwezige keepers, ouders en belangstellenden een kijkje achter de schermen gaf tijdens haar presentatie over 'de weg naar Olympisch Goud in Londen'. De gouden medaille zelf had ze ook mee: een uitzonderlijk zwaar en groot 'ding', waar bijna evenveel leden mee op de foto wilden als met Joyce zelf. 
Dat Joyce een zeer gedreven topsporter is, konden we vooraf wel voorspellen maar dat ze zo betrokken en belangstellend bij alle keepers tips en trics aangaf, overtrof toch wel de meeste verwachtingen. 
 
Dankzij de sponsoring door 'Edzes en Bos Notariaat' uit Wormerveer, de organisatie van Hester, Ingrid en Gerdy, de voorbereidingen van hoofdtrainers Eva van Bergen Henegouw en Harry Kleuver, de bemensing van de bar én de inzet van trainers Femke, Hidde, Wouter, Joep, Niel en Koen werd het een unieke clinic die onze keepers en alle andere aanwezigen niet snel zullen vergeten! 
In het 'fotoboek' zijn prachtige foto's van onze 'vaste' topfotograaf Willem van Gils te bekijken.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws