header foto
 
Mededelingen

Mhcc MB2 Kampioen!!! (foto's in Fotoboek)

Nieuws afbeelding 28-5-2013
In een zinderende wedstrijd bij Hisalis 1 zijn onze meiden van B2 kampioen geworden!

Eigenlijk hadden we het al een beetje opgegeven na de verloren wedstrijd tegen Uitgeest, waar we door alle zenuwen de ballen om de oren kregen (en Uitgeest was ook erg goed). Met nog twee wedstrijden te gaan hadden we het kampioenschap niet meer in eigen hand. Vandaar dat we dachten: we spelen de competitie lekker uit. Ook goed.

Tegen Haarlem werd het zo’n beetje binnen 1 helft 12 tegen 1, leuk, maar voor de competitie niet meer van belang. Of toch wel? Hisalis speelt gelijk tegen de 1 na onderste??? Hoe kan dat? Misschien zenuwachtig of zo? Alles hangt nu af van de laatste wedstrijd tegen Hisalis zelf! We staan 2 punten achter met een veel beter doelsaldo en zij hebben de schrik in de benen want wij komen eraan.

Strakke koppies in de kleedkamer. We denken niet aan het kampioenschap. Hisalis heeft bloemen, spandoeken, toeters, champagne. Wij hebben een kadootje gekregen: een laatste wedstrijd waarin wij 100% geven.
Ken’t skelen of we winnen of verliezen, als we na de wedstrijd maar tegen elkaar kunnen zeggen dat we ons allemaal het schompes hebben gewerkt.

En we startten scherp! Mandekken, in de stick spelen! Vol op
de pressie. Hisalis kan er niet uit en wij maken na een half uur 1-0! En vol
gaan we door, heel geconcentreerd verdedigen voor de cirkel en snelle
uitvallen. Een strafcorner gaat er na 2, 3 pogingen in, 2-0 en nog steeds
blijven we scherp. Goed zo meiden wat een concentratie.
Bijlage

Reacties


Marion Sprenkeling

28-5-2013 @ 12:28:47 |Top gedaan meiden!!! Spannend tot de laatste seconde....Tot zondag bijnde huldiging.....

Reageer op het nieuws