header foto
 
Mededelingen

Avontuur van Mhcc MB 1 in de Super B

Nieuws afbeelding 3-6-2013
Afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd van MB1 in de "Super B” gespeeld. Het betrof een uitwedstrijd naar Quickstick in Heerenveen waar speciaal voor deze gelegenheid door sponsor Biesterbos een echte spelersbus beschikbaar werd gesteld.
Dit betekende dat gezamenlijk met spelers, manager, coach en supporters afgereisd kon worden naar Friesland.
Muziek, koffie en thee, zingen voor Femke Hielema die haar 16e verjaardag vierde, kortom veel gezelligheid op weg naar de laatste competitiewedstrijd.
Spelen in de Super B, uniek voor MHCC en een groot avontuur voor deze meiden die met 1 winst en twee keer een gelijkspel weliswaar in de onderste regionen geëindigd zijn. Maar …..dit seizoen zoals coach Heleen in haar praatje na afloop van de wedstrijd meegaf zowel mentaal als fysiek veel hebben kunnen leren. Zij hoopt dan ook dat de meiden deze ervaringen positief mee kunnen nemen naar het nieuwe seizoen. Samen met manager Anne Marie spraken zij vol lof over dit team wat ondanks meerdere verlieswedstrijden de spirit behielden, positief bleven en zowel in trainingen als wedstrijden er samen voor wilden gaan. Kortom een topseizoen met dank aan iedereen (trainers, coach en manager, sponsor  en de support van alle ouders) die hier een bijdrage aan hebben geleverd.
En uiteraard naar de spelers van dit team; Super B super Goed gedaan jullie zijn een top-team.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws