header foto
 
Mededelingen

Forza MHCC !! (update met bijlage)

17-9-2013
Op 2 september was er een brainstormavond over de toekomst van MHCC.
Speerpunten waren 'hoe het clubgevoel te verbeteren' en 'de inkomsten te verhogen'. Zo'n 30 betrokken leden waren aanwezig om kennis en ideeën te delen. Met de veiling als recent voorbeeld weten we wat een groep enthousiastelingen kan bereiken (opbrengst was € 45.000!) Het enthousiasme en de inzet van toen willen we als een olievlek verder verspreiden.

Het is belangrijk om een aantal commissies uit te breiden, dan wel nieuw te starten. Commissies die tot doel hebben om de sfeer binnen de club verder te verhogen (bv. evenementencommissie) of de inkomsten te verhogen (bv. ledenwervingscommissie en sponsorcommissie). Daarnaast is het belangrijk de communicatie naar de leden meer gestructureerd op te pakken. Hiervoor start een communicatiecommissie.

Voor een aantal vrijwilligerstaken zijn inmiddels enthousiaste leden gevonden maar er zijn er nog veel meer nodig! Binnen enkele weken worden deze openstaande functies gepubliceerd via deze site en nodigen we je uit om te reageren. Ook zullen leden en ouders de komende tijd rechtstreeks, telefonisch of via een vacaturemarkt benaderd worden. Deze markt is 2 zaterdagen in oktober in het clubhuis.

Weet je nu al wat je voor de club zou willen doen? Neem graag contact op met Hester Zonjee via mail of mobiel: [email protected] of 06 25417059. 

Bijlage