header foto
 
Mededelingen

5 oktober vrijwilligersvacaturebank bij MHCC

Nieuws afbeelding 30-9-2013
Afgelopen weekend heeft u ons misschien wel zien staan. En hopelijk heeft u zich ook aangemeld om ook iets te doen voor MHCC. Want zoals u ongetwijfeld weet draait onze club op vrijwilligers. Zonder hen zou onze club niet kunnen functioneren.

Afgelopen weekend hebben zich al diverse vrijwilligers aangemeld maar we zoeken nog steeds. Helpende handjes voor de organisatie van feesten, toernooien, hulp bij de bar, klussers voor het onderhoud van het clubhuis, enz enz.

Nuttig werk dat ook nog heel gezellig is. Je leert de club op een andere manier kennen. Je krijgt een kijkje achter de schermen. En hebt onderling veel plezier. En hockeyervaring is beslist niet altijd noodzakelijk. Als je een beetje organisatietalent en enthousiasme meebrengt is dat meer dan voldoende. Veel van de taken worden in groepjes uitgevoerd waardoor de taken verdeeld kunnen worden. En ondersteuning wordt er altijd geboden om goed ingewerkt te raken.

Dus wilt u helpen bij een evenement, plannen van activiteiten of klussen in het clubhuis meldt u dan nu aan of kom zaterdag bij ons langs.
Informatie is ook op te vragen bij Hester Zonjee, mobiel of per mail: 06 25 417 059,  [email protected]

Bijlage

Reacties


Daan Dijkstra

4-10-2013 @ 20:51:23 |In principe wil ik wel actief worden voor de vereniging. "Ik" ben de vader van Daan Dijkstra. O.m. bestuursfuncties gehad bij andere hockeyvereniging (RW). [email protected]

Hester Zonjee

6-10-2013 @ 09:50:24 |Wat fijn. Ik neem in de loop van deze week contact op

Reageer op het nieuws