header foto
 
Mededelingen

Zaterdag 5 oktober een hockeydag in het kader van Sportiviteit & Respect

Nieuws afbeelding 10-10-2013
Een heerlijk zonnetje dus de rode loper kon worden uitgerold.

Dankzij Paul Bakker hing voor  iedere bezoekende club  een Welkomstbordje klaar met hierop het logo van hun eigen club. Voor de bezoekende kinderen was dit een leuke warming up;  'Zoek je eigen logo'.
Heel wat thuisspelende teams liepen voorbij met zelfgebakken koekjes, taart en cupcakes en tekeningen en cadeautjes voor scheidsrechters en coaches.

Bezoekende spelers liepen door een "erehaag " van de thuisspelers over de rode loper.
Kleedkamers en dug-outs werden versierd, speciale stoelen werden neergezet voor de coaches aan de lijn, picknicktafels met lekkere hapjes en drankje stonden klaar . En op het ABN AMRO veld kon je je zelfs laten verzorgen op de massagetafel.

Veel enthousiaste reacties van bezoekende ouders en spelers. "Dit is de leukste club waar ik ook ooit heb gespeeld” of "Dit zouden wij bij ons op de club ook moeten doen”. 
Jammer van die ene coach op Veld 3 die door zijn gedrag een beetje aan het thema voorbij ging.
Daarom weten we ook meteen weer waarom het zo belangrijk is om aan dit onderwerp aandacht te besteden !!! En niet alleen op deze ene speciale dag.

Alle spelers, coaches en begeleiders die hebben meegewerkt willen wij heel hartelijk bedanken. Het was een super geslaagde dag met een goede sfeer en veel gezelligheid op de club !!! 
Tot slot !!!
Stuur jullie foto’s en filmpjes z.s.m. naar [email protected]. Kunnen we ook een leuk fotoboek voor op de website samenstellen.
En speciaal voor de C en D teams. Jullie kunnen ook meedingen naar de prijs van de KNHB door je foto/filmpje te plaatsen op www.facebook.com/sportiefsteteam. Ik heb gezien dat de eerste hier al op geplaatst is  !!!!

De TC.