header foto
 
Mededelingen

Kampioenswedstrijden komend weekend !!! Castricum MA1- Overbos A1

Nieuws afbeelding 16-5-2014
Aankomende zaterdag 17 mei speelt MA1 om het kampioenschap.
Bij winst kan MA1 komende zaterdag al kampioen worden.
Bij een gelijkspel of verlies zal de beslissingswedstrijd een week later tegen Rood-Wit gespeeld moeten worden (wat ook de directe concurrent voor het kampioenschap is).

Het was even spannend of alle spelers ook aanwezig zouden kunnen zijn gezien het schoolkamp van het JPT.
Maar...in overleg met school mogen de betreffende dames gelukkig een dag later afreizen naar Avignon.

Uiteraard roepen wij alle clubleden, vrienden, familie, kortom iedereen op om te komen aanmoedigen.
De wedstrijd vangt aan om 12:30 uur op het ABN AMRO veld.
Tot zaterdag !!!

Ook wensen wij MB2, MB4 , MB5 en MD4 de komende weekenden veel succes.
Afhankelijk van de resultaten en het doelsaldo maken ook deze teams nog kans op het kampioenschap.
MB2 speelt nog twee wedstrijden. Blijven zij gelijk oplopen met de koploper Alliance betekent dit wel dat er een verschil in doelsaldo van 26 punten goedgemaakt moet worden....Of Alliance moet puntjes laten liggen....Zij spelen tenslotte nog tegen de nr. 3 Strawberries.....
MB4 speelt nog twee wedstrijden. Zij staan nu op de 2e plaats maar kunnen in theorie nog kans maken op het kampioenschap..
MB5 speelt komende zaterdag om 14:00 uur  "uit”tegen hun directe concurrent voor het kampioenschap Abcoude MB2 . Bij winst van Castricum is Castricum verzekerd van het kampioenschap. Bij een verlies of gelijkspel kan het nog spannend worden.
MD4 heeft nog 3 wedstrijden op het programma staan. Zij staan op dit moment gelijk met Haarlem met 1 punt verschil in doelsaldo.

In de jongenslijn heeft A1 afgelopen zaterdag tegen Qui Vive de kans om kampioen te worden vrijwel zeker verspeeld door met 5-3 te verliezen.
Ze staan nu vier punten achter op nummer 1 Alliance met nog twee wedstrijden te gaan. Hoogstwaarschijnlijk gaat de nummer 1 geen vier punten verliezen in de laatste twee wedstrijden.

Gelukkig zijn er wel nog kansen voor de Jongens D1 en C3. Jongens C3 won afgelopen weekend de kraker tegen koploper Rood Wit en staat nog maar 3 punten achter!! Deze mannen gaan zaterdag voor de winst uit bij Pinoké en dan afwachten tot de laatste week, of Rood Wit steken laat vallen. Het kan na de zaaltitel de "dubbel" worden.

Jongens D1 heeft een kleine kans, staan 6 punten achter op Pinoké, die ze nog treffen, maar spelen nog 3 keer. Goed spelen en een beetje geluk, wie weet! Ook deze mannen vierden reeds de zaaltitel.

Kortom voor de junioren dit seizoen weer voldoende resultaten om binnenkort weer een aantal kampioenen op de club te mogen huldigen. En hierbij zullen we uiteraard de zaalkampioenen van dit seizoen niet vergeten.

Namens de TC
Marion Sprenkeling

Reacties


Marijke Robertson

16-5-2014 @ 21:48:30 |De G1 wordt zaterdag ook kampioen. Als ze winnen van Myra zelfs ongeslagen!

Reageer op het nieuws