header foto
 
Mededelingen

kennismaking trimhockey voor ouders

Nieuws afbeelding 26-5-2014
Hockey is een sport voor jong en oud en we kunnen ons voorstellen dat het kriebelt om zelf eens aan de bak te gaan. Op maandagavond 2 en 16 juni a.s. organiseren we op de club een hockeytraining voor ouders van jeugdleden. Kortom, kennismaken met hockey door het zèlf te doen.

Programma:
- Om 20.15 ontvangst met thee/koffie in clubhuis met korte introductie
- Warming-up
- Uitleg op het veld en oefeningen
- Partijtje op kwart veld
- Cool-down en drankje toe, einde ca. 22:00 uur.

Of je ooit hebt gehockeyd of niet, maakt niet uit. Je bent van harte welkom. Je kunt één avond meedoen maar ook beide avonden. Graag via [email protected] aanmelden. Deelname is gratis behalve de consumpties. Sticks hebben we op de club. Kleding: trainingspak / korte broek en allround sportschoenen. Gebit- en scheenbeschermers zijn aan te raden maar niet noodzakelijk; we doen het rustig aan!

De hockeytraining wordt georganiseerd vanuit de afdeling trimhockey van MHCC. Trimhockey is veldhockey maar dan zonder wedstrijdverplichting. De basis is lekker met elkaar sporten in de buitenlucht om in conditie te blijven. De trimmers trainen gedurende het hockeyseizoen wekelijks op maandagavond op 2 niveau´s. Er is geen trainingsplicht, je gaat als je tijd hebt. Ideaal voor (drukke) ouders en herintredende hockeyers. De trimgroep bestaat momenteel uit ca. 50 dames en heren vanaf 30 jaar.

Als je vragen hebt, zie onderstaande contactgegevens. Graag tot ziens op de club!
Met sportieve groet,
[email protected]
Leonard Eveleens
tel. 06-54664748