header foto
 
Mededelingen

Altea (Spanje)

Nieuws afbeelding 9-6-2014 Je zult je de veiling van vorig jaar vast nog wel herinneren. De veiling die de club ruim 45.000 euro heeft opgeleverd. Een bedrag bijeengebracht door allerlei belangstellenden die MHCC een warm hart toedragen. Dit werd mogelijk doordat er zo velen zijn geweest die een geweldig kavel hebben ingebracht. Zo hebben Cees en Annette Visser hun appartement in Altea beschikbaar gesteld. Een groep veterinnen/skimaatjes hebben vervolgens op dit kavel geboden.
In het hemelvaartweekend zijn Ellen, Marjan, Meriam, Marion, Nannette, Eveline, Nancy en Hester op het vliegtuig gestapt naar Altea. En daar hebben ze vervolgens een TOP weekend doorgebracht. Het weer werkte misschien niet mee maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door het heerlijke appartement, de zalige sangria, het lekkere eten, de prachtige marktjes, het super zwembad, jullie top terras en de gezellige oude stad. We zijn weer helemaal bijgepraat met z'n achten, hebben enorm gelachen, toch nog bruin geworden en zowaar ook nog uitgerust.
Dank je wel Cees en Annette! We komen graag nog eens langs :-)
Bijlage

Reacties


Demi Visser

9-6-2014 @ 13:54:07 |Lieve meiden, wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben. Volgende keer gaan jullie gewoon voor het weer...

Reageer op het nieuws