header foto
 
Mededelingen

Veiling kavel sloepvaren

Nieuws afbeelding 9-6-2014 Eindelijk was het dan zover. Het Mixed Trimmers Team B ging een hele dag, geheel verzorgd, sloepvaren met Hans Weeren van het gelijknamige schoonmaakbedrijf uit Beverwijk www.hansweeren.nl 
Deze kavel is door het Mixed Team gekocht tijdens de veiling van vorig jaar april. De veiling die de club ruim 45.000 duizend euro heeft opgebracht ondermeer dankzij de inzet van velen die geheel belangeloos een kavel inbrachten.
Vorig jaar moest de sloepvaart een paar keer afgezegd worden ivm het slechte weer. Maar zaterdag 7 juni jl. scheen eindelijk de zon en kon het team op pad. En Hans had niets te veel beloofd. Geheel verzorgd was het! Ontvangst in zijn prachtige kantoor met koffie en lekkers, vervolgens aan boord waar de scheepsbitter al klaar stond. Al varende over het Uitgeestermeer was die fles snel leeg. Bij Spijkerboor ging de groep aan wal voor koffie met gebak. Met een heerlijk zonnetje ging het vervolgens door naar de Rijp waar we het museum 'het houten huis' bezochten. Een heerlijk lunch op het terras in het centrum volgde. Eenmaal aan boord gingen de koelboxen open en kwamen de flessen wijn en bier te voorschijn. De vaarroute terug ging zo veel te snel voorbij.
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad met Hans en kapitein Frank. Heel vol lol en gezelligheid.
Hans heel hartelijk bedankt. Jij hebt kosten noch moeite gespaard en dat waarderen wij zeer !!
Bijlage

Reacties


Vincent Bos

9-6-2014 @ 13:27:02 |Geeft Hans zich ook uit als Captain Cruise of Captain Iglo? Geweldig en dat voor de hoofdsponsor van HC Uitgeest

Koen van Zeggeren

9-6-2014 @ 13:43:21 |Het was een heerlijke dag, goed verzorgd, prima gezelschap en volgens mij staat het vervolg alweer gepland.

Reageer op het nieuws