header foto
 
Bestuursinfo

Samenvatting ALV 3 juli 2014

Nieuws afbeelding 6-7-2014 Donderdag 3 juli jongstleden is de ALV gehouden. Het bestuur heeft daarbij naast de gebruikelijke onderdelen de volgende zaken behandeld: (presentatie na inloggen op Site)
1. Status update Commerciële Commissie (ComCom)
2. Status update plannen vorige ALV vergadering
3. Invulling shirt sponsoring en contributie
4. Plannen komend jaar

1. Status update Commerciële Commissie
De Commerciële Commissie heeft een fantastisch resultaat behaald door niet alleen het contract met de hoofdsponsor ABNAMRO te verlengen, maar ook nieuwe shirts via AbGeldermans Sport met daarop Vanhier en de WaxSalon te organiseren, daarnaast wedstrijd sokken met daarop Joan Organics. Tenslotte zijn ook een groot aantal nieuwe bordsponsoren geworven. Voor het komende jaar zijn de plannen om de banden tussen alle sponsoren aan te halen middels een businessclub en door het realiseren van een gezellige bar in het clubhuis.

2. Update op financiële plannen van vorige ALV: 
Door het aantrekken van een langlopende onderhandse lening van 50K euro en via een aflospauze van 1 jaar op de uitstaande leningen bij de bank is MHCC weer een financieel gezonde vereniging geworden. Als conditie voor het verschuiven van de aflossing is door Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) gesteld dat de contributie met 5% in plaats van met de gebruikelijke 2-3% moest worden geïndexeerd en zijn de kosten die MHCC mag maken voor bv. trainers gemaximeerd. Elk kwartaal dienen de cijfers te worden ingediend als controle, maar vanaf nu kunnen we als vereniging in ieder geval weer vooruit kijken en ons bezig houden met hockey!

3. Nieuw shirt voor alle leden
Inmiddels is bij elk lid of ouder van een jeugdlid een genummerde email in de mailbox gevallen. Met een print van die email met lidnummer kan vanaf eind juli bij Ab Geldermans Sport, Zeestraat 4, 1941 AP, Beverwijk een nieuw shirt en sokken opgehaald worden. Vanaf komend seizoen zit bij het lidmaatschap een bijdrage (12.50) voor een shirt en sokken. In principe wordt dat shirt elke 3 jaar vervangen door een shirt met (mogelijk) nieuwe sponsoren. Naast de bon voor het shirt & sokken staan op de email ook nog zeer scherpe aanbiedingen voor nieuwe broeken, rokjes, sticks en schoenen! Ook team trainingspakken zijn tegen grote korting aan te schaffen, echt een fantastische deal van Geldermans Sport.

Plannen voor komend jaar
 • De veiling commissie vragen een nieuwe veiling te organiseren
 • Onderhandse leningen uitgeven (5% rente, uit te betalen in oktober)
 • Nieuwe leden werven (we willen graag groeien naar rond de 800 leden)
 • Een nieuwe gezellige bar realiseren in het clubhuis 
 • De business club nieuw leven in blazen
 • Assortiment van de bar verbreden (en het voorraad beheer met het kassa-systeem)
 • En natuurlijk werken aan een nieuw veld 1:
  Doelstelling een (semi-) waterveld realiseren per 1 September 2015
  (we willen dat veld het liefst huren via de Gemeente)
Iedereen een heel fijne vakantie gewenst, op naar het volgende seizoen!

Het Bestuur

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws