header foto
 
Mededelingen

Zondag 7 sptember 2014; Sportfait Castricum/Uitgeest

Nieuws afbeelding 27-8-2014
Zondag 7 september 2014 is de derde SportFair op sportpark de Puikman in Castricum. In 2013  werd de SportFair bezocht door 2.000 mensen. Dit jaar is de verwachting dat nog meer mensen de SportFair bezoeken om kennis te maken met sportverenigingen in Castricum. Op verzoek van de gemeente Uitgeest zijn nu ook de sportverenigingen en bewoners in Uitgeest uitgenodigd aanwezig te zijn. 

De SportFair laat mensen kennis maken met sport en bewegen
Tennissen, handballen, fitness, dansen, Hockey of een andere sport? Op de SportFair kan je met veel sporten kennis maken die in Castricum en Uitgeest aanwezig zijn. De sportverenigingen hebben de hele dag een programma om u op een leuke manier enthousiast te maken over hun sport. En natuurlijk hopen zij dat u bij hen gaat sporten. De SportFair is het moment waarop u met alle sporten kennis kunt maken op één dag bij elkaar op één locatie. Dat vindt plaats op de voetbalvelden van voetbalvereniging Vitesse aan de Puikman en de parkeerplaats voor sportcentrum Full of Life.
Kinderen ontvangen een zeskamp-kaart. Als zij meedoen met zes sporten krijgen zij een mooie SportFair-medaille.
Op het hoofdpodium zijn de hele dag door demonstraties van dansgroepen, sporten en presentaties. 
Ook is er een panna voetbaltoernooi, waar iedereen aan kan meedoen. Dit wordt georganiseerd door het jongerenwerk in Castricum, samen met de Evenementenmakelaar. Alle informatie over het programma staat op www.sportfair.nl.

Cultuur & Verenigingenmarkt
Er is ook een verenigingen- en cultuurmarkt. Op de markt zijn verenigingen en organisaties uit de sectoren sport, jongeren, cultuur, welzijn, maatschappij, ouderen, zorg en goede doelen aanwezig. Op de markt kunnen ook detailhandel en particulieren staan.

Sport-MEE
Op de SportFair wordt aandacht besteedt om mensen met een beperking mee te laten sporten. Samen met MEE Noordwest-Holland is hiervoor een programma gemaakt. Sportverenigingen wordt gevraagd om te onderzoeken wat er mogelijk is om deze mensen mee te laten sporten of in te zetten als vrijwilliger. Op de SportFair is een Sport-MEE tent aanwezig met informatie. 

Kortom, Castricum en Uitgeest zijn in beweging op 7 september!
Dit sportieve evenement wordt om 11.00 uur geopend op het hoofdpodium. 
Zorg dat je dit niet mist!

Contactpersonen voor MHCC:
Marion Sprenkeling
Ellen Wijdekop
Bijlage