header foto
 
Bestuursinfo

Allemaal een sportief en gelukkig 2015!

Nieuws afbeelding 1-1-2015 Voorbij is al weer 2014, een jaar waarin als elk jaar weer veel gebeurd is. Op nationaal gebied de WK Hockey in Den Haag met fantastische sport en binnen het Castricumse het kampioenschap van vele MHCC teams en speciaal de Dames-1 die naar de 2e klasse promoveerden en de Heren-1 die zich op de valreep wisten te handhaven. Op de 29e dec was het MHCC zaal hockeytournooi, een exponent van een volwassen activiteit, zaalhockey in de winter, waarbij we in 5 jaar van 4 naar 28 teams groeiden. Funkey voor 4-5 jarigen van start ging en doorloopt in de zaal. Ook het jaar waarin we in nieuwe shirts en met nieuwe sponsoren onze financiele zorgen definitief achter ons konden laten en vooruit konden gaan kijken naar komend jaar: 
Project nieuwe bar + dito organisatie is full swing van start gegaan en dat wordt half februari opgeleverd, door met mentale coaching van een aantal teams, het startschot voor een nieuw hoofdveld, nieuwe acties voor extra leden, nieuwe events van de businessclub en op 11 april weer een MHCC veiling!
In het bestuur zijn 2 vacatures en er zijn een aantal bestuursleden aftredend, dat is voor ons ook een prioriteit in het komende kwartaal.
Maar los van alle plannen wenst het Bestuur iedereen een sportief en gelukkig 2015!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws