header foto
 
Mededelingen

MD1 doet mee aan World Hockey Youth Tournament

Nieuws afbeelding 6-4-2015 De meisjes vanMD1 zijn aan een fantastisch seizoen bezig onder leiding van hun coach/trainer Femke Pennink. Na in het 1e gedeelte van de competitie op doelsaldo de topklasse A gemist te hebben werd door de dames in het 2e gedeelte van de competitie nog harder gewerkt en dit betaalde zich uit. In dit gedeelte werden o.a. HBS en Bloemendaal D1 achter zich gelaten en plaatsten de meiden zich voor de Topklasse A.

Inmiddels is ook deze laatste competitie fase begonnen en na 3 nederlagen werd de laatste competie wedstrijd gewonnen van Amsterdam D1 (2e keer dit seizoen). Al met al prestaties waar iedereen trots op is en waar je als MHCC mee voor de dag kunt komen. Dit zorgde ervoor dat de dames werden uitgenodigd voor het World Hockey Youth Tournament tijdens de paasdagen in Amsterdam.

Het toernooi dat over 2 dagen verspreid gespeeld werd was een enorme ervaring voor onze meiden. Iedere dag 3 wedstrijden van 2 x 20 minuten, BBQ, Discoavond en na de prijsuitreiking nog een pastamaaltijd.

Na de poulewedstrijden mochten de dames uiteindelijk aantreden om de 3/4e plaats tegen Warande uit Oosterhout. De meisjes zaten in dezelfde kleedkamer tijdens het toernooi en gedurende het toernooi trokken zij dan ook veel met elkaar op. In een sportieve wedstrijd was Warande uiteindelijk met 2-1 net even sterker dan onze meiden. Uiteindelijk dus een 4e plaats achter hockeygrootmachten als Pinoke, Amsterdam en Warande maar de wedstrijd tegen Wiesbaden uit Duitsland werd met 6-1 gewonnen.

Tijdens de prijsuitreiking die gedaan werd door hockeyinternational Valentin Verga werden de dames dan ook uitgeroepen als knapste team van het toernooi. Gedurende het hele weekend werden de dames dan ook belaagd door de jongensteams uit Duitsland, Belgie en vooral Spanje.

 

Al met al een fantastische ervaring wat precies past in het superseizoen zoals de meiden dit jaar hebben. Meiden wat zijn we trots op jullie en wat zijn we blij met onze coach Femke. 2 dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staat ze jullie bij en vol overgave coacht ze jullie naar succes. Mischien wordt het niet vaak genoeg gezegd maar Femke; je doet het super met de meiden !!!! Nog 6 wedstrijden competitie en misschien nog een toernooi maar voor iedereen is en wordt dit een seizoen om nooit te vergeten.

Laatste compliment is voor Emma die door een blessure opgelopen tijdens het schoolvoetbal jammer genoeg niety mee kon doen. Beide dagen was ze erbij op krukken en in de rolstoel en schreeuwde de longen uit haar lijf om haar teamgenoten aan te moedigen. Grote klasse !!!

Reacties


Willemijn Smit

6-4-2015 @ 20:46:31 |Knapste team zeker!!!😂

Mae van Aalsum

6-4-2015 @ 20:57:06 |In ieder geval het gezelligste, leukste en fanatiekste team!!🎉

Arjen Veenstra

6-4-2015 @ 22:44:05 |Super gedaan meiden!!!

Sake Hermans

7-4-2015 @ 12:18:20 |En elke week beter worden ook nog :) Trots op jullie dames!!

Reageer op het nieuws