header foto
 
Mededelingen

Nieuwe versie van Mhcc app

Nieuws afbeelding 10-4-2015
Onze nieuwe mobiele app is te downloaden. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met deze app:

Teamnieuws
De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Favoriete teams
Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Presentie
Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden.
Daarnaast is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISATeam module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een team-uitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.

Agenda-export
De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.

Push-instellingen
De push instellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum/ Instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app.

Tablets
De app kon al worden gebruikt op iPads, nu is ook aan de Android tablets gedacht!

De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores.

Reacties


Ralf Koedijker

10-4-2015 @ 20:11:45 |kan helaas niet aangeven of je push berichten wilt ontvangen ja of nee.... en beetje raar clublogo ;)

Sam van Meel

10-4-2015 @ 20:19:50 |ja hoor, knip mij maar van de foto af :/

Jort van Beek

10-4-2015 @ 22:55:37 |Jammer he sammie

Harold Vermanen

12-4-2015 @ 11:08:16 |Wellicht ook eens een app voor Windows Phone?

Antoinette Tuin

13-4-2015 @ 14:04:58 |Zijn we plotseling overgenomen door de Culemborgse hockeyclub?

Gerard Vromans

14-4-2015 @ 14:17:06 |Juiste logo MHCC is toegevoegd. App even verwijderen en opnieuw installeren en 'probleem' is opgelost.

Reageer op het nieuws