header foto
 
Bestuursinfo

Kerst nieuwsbrief

24-12-2016
Beste hockeyliefhebbers,

Het winterseizoen is in volle gang en de feestdagen staan voor de deur. Een mooi moment om even vooruit te kijken en een aantal zaken met jullie te delen. 
Nieuwe veld 
De voorbereidingen voor het nieuwe veld gaan volop door. Er komt een prachtig groen waterveld met een blauwe buitenstrook. Ook worden En alle hekwerken en netten vervangen. Vanaf half januari zal de aannemer starten met de werkzaamheden. Dit zal ongeveer anderhalve  maand in beslag nemen. De feestelijke Grand Opening staat gepland op zaterdag 18 maart 2017! Houd deze dag vrij!
Oude veld
Te KOOP! Heb je altijd al een stukje hockey veld gewild? Laat het ons weten! Het oude veld kan voor € 10,00 per m2 gekocht worden. Wil je een bijzonder plek van het veld, zoals de middenstip, corner of kop cirkel? Grijp je kans en kom dan naar de Nieuwjaarsborrel van MHCC op 13 januari 2017. 
Nieuwe website
Bijna live! Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe website! Houd ‘m in de gaten!
MHCC Veiling 2017
Hij komt weer: DE MHCC Lente Veiling 2017! Het belooft wederom een groot succes te worden. 
Een veiling is geweldig en staat en valt bij de organisatie en de ingebrachte kavels van sponsoren. 
Voor de organisatie en het vinden van sponsoren hebben we veel vrijwilligers nodig. 
Wij komen graag in contact met nog 10 vrijwilligers, die met ons de veiling tot een groot succes willen brengen. Dus meld je aan via [email protected] en organiseer samen met de huidige commissie van inmiddels 10 vrijwilligers een onvergetelijke veiling. 
Vrijwilligers gezocht
Wij zoeken vrijwilligers, die hun talenten in willen zetten om onze club verder te helpen groeien! 
Je kunt denken aan: helpen bij een evenement of het doen van de noodzakelijke klussen; meedenken in de seniorenlijn of coördineren en ondersteunen; en helpen op vrijdag, zaterdag of zondag achter de bar in onze gezellige kantine is ook een mogelijkheid. We hebben overal nieuwe, frisse enthousiastelingen nodig en komen graag met jou in contact: [email protected]
We zien je graag! 

Fijne feestdagen en alvast een sportief en gezond Nieuwjaar! 
Het Bestuur