header foto
 
Mededelingen

Nieuws van de hoofdtrainers

Nieuws afbeelding 30-10-2017 Met ingang van vandaag werken alle trainers met een nieuw tool, te weten THEO.
THEO zorgt ervoor dat alle trainers bij de hand hebben wat zij op het veld nodig hebben: teamoverzichten, een presentielijst, de trainingstijden en oefenstof.

Met THEO komt er meer structuur in wat wij willen dat kinderen in een bepaalde categorie leren. Trainers krijgen per periode oefenstof en weten zo wat er op de planning staat en wat de kinderen geleerd moet worden, daarnaast hebben zij de beschikking over een enorme database met oefeningen. Wij hopen hiermee weer een stap te kunnen maken in de kwaliteit van onze trainingen.

Daarnaast hebben wij met THEO de beschikking over een mooie presentielijst en zal vanaf heden de opkomst op trainingen structureel door alle trainers worden bijgehouden. Om dit goed te laten werken is het belangrijk dat er vanaf heden in ieder geval bij de desbetreffende trainer wordt afgemeld met reden. Dit is ruim van tevoren via de mail, telefoon, sms of een whatsapp. Afmeldingen die bijvoorbeeld via de mhcc-app worden gedaan komen bij onze trainers niet binnen en zijn dus ook niet geldig.

Aangezien THEO een app is zal het dus voorkomen dat trainers af en toe met een mobiele telefoon op het veld worden gesignaleerd. Ze moeten immers de presentie bijhouden. Daarnaast is het mooie van THEO dat er ook video's instaan van bepaalde technieken en oefeningen en deze zullen de trainers dan ook regelmatig tonen aan de spelers om een nog duidelijker beeld te scheppen van wat er verwacht wordt. Kijk dus niet gelijk vreemd op als er trainers met hun mobiele telefoon bezig zijn op het veld.

Bij deze hopen wij iedereen voldoende geïnformeerd te hebben, mochten er nog vragen zijn schiet ons dan aan.

Met sportieve groet,

De hoofdtrainers
Ton Bouman
Daan van der Helm
Lisanne Peters
Hidde van Schaik

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws