header foto
 
Bestuursinfo

Daan van der Helm vliegt uit!

Nieuws afbeelding 3-6-2019
Per 1 juli nemen wij afscheid van Daan van der Helm, onze trainer/coach van Dames 1.

Nieuwe functie bij HBS
Daan gaat zijn werkzaamheden voortzetten bij HBS. Naast zijn functie als Technisch Directeur Jongste Jeugd gaat Daan MA1 en D2 trainen/coachen en assisteren bij H1 of D1. Van harte Gefeliciteerd Daan met jouw promotie bij deze mooie club!

Mooie herinneringen 
Met Daan nemen wij afscheid van een clubicoon. Daan is de afgelopen 10 jaar in allerlei rollen heel belangrijk geweest voor MHCC. Acht seizoenen speelde hij in H1. Hij trainde senioren- en jeugdteams en zowel jongens als meisjes. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de Jongens ABCD-lijn. De afgelopen jaren coachte Daan MB1 en MA1. En de afgelopen twee seizoenen D1. In die periode wist Daan met MA de Super A te bereiken en promoveerde D1 van de derde naar de tweede klasse, waar ze zich dit jaar wisten te handhaven na een spannende inhaalrace. Veel van onze leden zijn ooit getraind en gecoacht door Daan en bewaren hier goede herinneringen aan.

Daan is niet alleen op het veld heel actief geweest. Hij hij heeft ook bijna 4 jaar in het bestuur gezeten waar hij verantwoordelijk was voor Hockeyzaken senioren. Met Daan nemen we afscheid van een lid van verdienste, die dat predicaat meer dan heeft verdiend.

Wij wensen Daan heel veel succes toe bij HBS en gaan hem ongetwijfeld nog tegenkomen op de hockeyvelden.

Het bestuur