header foto
 
Mededelingen

Turn-over en MHCC een succesvolle combinatie

Nieuws afbeelding 29-8-2019
In de afgelopen maanden heeft de Organisatie Turn-over met een groep van ca 10 jongeren in het Clubhuis van MHCC een intensief  opleidings programma gedraaid met daarin Sport, Studie en Coaching. 
Dit is voor Turn-over aantrekkelijk omdat zij van een goede accommodatie gebruik kan maken. Voor MHCC is het ook goed omdat het Clubhuis 3 dagen in de week tussen 0830 en 1500 hr verhuurd kan worden als we het toch niet nodig hebben.

Turn-Over levert een intensief programma dat het leven van jongeren verandert. Onder het motto: Kom van die bank af en join the team!

De naam 'turn-over' komt uit de rugbysport. De bal wordt heroverd, zodat er weer gescoord kan worden. Het is een keerpunt tijdens de wedstrijd. En dat is precies wat Turn-Over in het leven van een jongere kan realiseren. Leren handelen naar de waarden van die passen bij sport: passie en plezier, discipline, kameraadschap, integriteit en respect. 

Het resultaat? Deelnemers worden sterker en fitter, zowel fysiek als mentaal. Ze leren incasseren en grenzen te stellen. Accepteren dat fouten gemaakt worden, maar er niet in  blijven hangen. Focussen vooral op wat goed gaat en waar iemand sterk in is. Of iemand nu gepest wordt, verslaafd is of torenhoge schulden heeft. 
Bij Turn-Over wordt iedereen gezien en hoort iedereen erbij.  

In September wordt de samenwerking geevalueerd en bepalen we of we die voortzetten, elke 3 maanden start er dan een nieuwe groep.