header foto
 
Technische Commissie

Protocol trainingen in Coronatijd

Nieuws afbeelding 1-5-2020 Beste (Jongste) Jeugdleden, trainers en coaches. 

Wat een goed nieuws vorige week, dat we met alle jeugd weer naar buiten mogen om te sporten. Het liefst hadden we dat ook al gelijk afgelopen woensdag gedaan, maar aan het opstarten van de trainingen zitten wel wat voorwaarden vast. 

Zo moesten we uiteraard als club zelf goed nadenken over hoe we het 'nieuwe' hockey konden gaan aanbieden, waarbij we dan wel aan alle hygiĆ«ne voorwaarden moesten voldoen, maar op zich waren we daar al snel uit. Echter ook de gemeente moest hier goed over nadenken. 

We hebben een protocol ingediend bij de gemeente. Dat ligt daar nu ter goedkeuring. Nu is het afwachten tot ze alle seinen op groen zullen zetten. 
Zodra dat gebeurt, kunnen wij starten, maar we moeten echt op toestemming wachten. Achter de schermen wordt door een aantal bestuursleden hard gewerkt om deze toestemming van de gemeente rond te krijgen. Want we staan natuurlijk liever vandaag dan morgen weer op het veld. 

We plaatsen hierbij alvast het protocol en in een apart bericht ook het trainingsschema op de site. 
Zo kan iedereen zich alvast een beetje voorbereiden op wanneer er training is en hoe je je erop moet voorbereiden. 

We willen jullie vragen alvast het protocol helemaal goed door te lezen. Aan de ouders van de Jongste Jeugd het verzoek om dit weekend nog het protocol te bespreken met de kinderen, voor de kinderen heel belangrijk, want de ouders mogen de sportcomplexen niet op. Ook aan de coaches van de elftallen willen we vragen om het protocol dit weekend te bespreken met de spelers.

Zo kunnen we snel starten zodra we de toestemming waarnaar we smachten binnen hebben. 

Indien we deze toestemming maandag voor 12.00u hebben, starten we maandag al. Wordt het later dan verschuiven we het een dag. We bekijken het dus ook per dag. Hou de site daarom goed in de gaten. Dat is het eerste medium waarop het geplaatst zal worden.

Iedereen dient zich echt aan de regels opgesteld in het protocol te houden. De gemeente zal de verschillende sportcomplexen regelmatig controleren. Bij overtredingen wordt er geriskeerd dat de maatregel om te mogen sporten weer ingetrokken wordt.

En tenslotte geldt: gebruik je gezond verstand!
Bijlage