header foto
 
Mededelingen

Ruilbeurs, zaterdag 29 augustus (09.00-12.00 uur)

Nieuws afbeelding 21-8-2020

Zaterdag 29 augustus organiseert MHCC een ruilbeurs voor hockeymaterialen. De club biedt de mogelijkheid om hockeyspullen die niet meer gebruikt worden te koop aan te bieden. Denk aan hockeyschoenen, -handschoenen, -sticks, wedstrijd- of trainingskleding welke een ander nog prima kan gebruiken. Kortom: tijd om de kast op te ruimen voor het nieuwe seizoen en te kijken wat je zou willen verkopen of kopen voor een leuk bedrag. 

Wij richten de 29ste een ‘winkel’ in op de club, waar iedereen veilig en wel kan komen shoppen. Betaling alleen per PIN. Van elk verkocht artikel gaat 10% van de opbrengst naar de club. Het is dus niet alleen een duurzaam doel, waar voor niet meer gebruikte MHCC/hockeyartikelen een tweede ronde gevonden wordt, maar het is ook een mooi financieel steuntje voor onze vereniging! Uiteraard is het ook mogelijk om hockeyartikelen aan de club te doneren voor verkoop.

 

Spelregels ruilbeurs

VERKOPERS

- Materialen inleveren op zaterdag 29/8 vanaf 8.30 uur in de winkel.
- Materialen voorzien van naam/telefoonnummer/maat/prijs/rekeningnummer.
- Overgebleven materialen tussen 12.00 en 13.00 uur ophalen op de club, anders worden ze weggegeven aan een goed doel. Indien je niet kunt ophalen omdat je met jouw kind op een andere club bent, kunnen we uiteraard een afspraak maken.
- Binnen 7 dagen wordt het bedrag van de verkochte materialen op jouw rekening gestort.
- Alleen hockeyartikelen in redelijk tot goede conditie kunnen verkocht worden. Zou je het artikel zelf niet willen kopen, breng het dan s.v.p. niet aan.
- De club is niet aansprakelijk voor vermissing van spullen die zijn ingebracht. Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen.
- Persoonsgegevens behandelen wij uiteraard in vertrouwen en worden na afloop van de ruilbeurs verwijderd.

 KOPERS

- Houd altijd 1.5 meter afstand.
- Betalen kan alleen met pin.
- Betalen bij de pinautomaat bij de "winkel”, s.v.p niet bij de bar.

Mocht je nog vragen hebben over de ruilbeurs, stuur dan een mail naar [email protected]

Heel graag tot ziens op zaterdag 29 augustus bij de MHCC Ruilbeurs 2020!